El Llagostera s'enfrontarà dissabte (18.15) a un Tenerife de Raül Agné en hores molt baixes. La temporada passada la visita dels canaris a Palamós va ser balsàmica perquè gràcies a dos gols de falta de Pitu a la segona part els blaugrana van poder acabar amb una ratxa de set partits sense vèncer. Era la 13a jornada de Lliga i el Llagostera ja havia canviat el cos tècnic, amb el retorn de Carrillo-Alsina i "scar Álvarez a la banqueta. Aquell Tenerife encara estava entrenat per Álvaro Cervera. A la segona volta, a l'Heliodoro Rodríguez, s'hi va registrar un empat a zero amb René com a gran protagonista per les seves aturades. Aquell resultat ampliava la ratxa d'imbatibilitat dels gironins fins a les 11 jornades seguides. L'equip canari ja estava entrenat aleshores per Raül Agné, que ara té l'equip cuer i ?comença a estar molt qüestionat a l'illa.

René Román és l'home del dia a Llagostera. El millor jugador de l'equip en aquest inici de temporada -diumenge a Albacete va evitar la golejada amb les seves intervencions-, va acabar lesionat el partit del Carlos Belmonte després que a pocs minuts del final del temps reglamentari l'espatlla dreta li sortís de lloc. Tot i que els metges el van poder atendre i li van recomanar que deixés el camp, René s'hi va quedar perquè el seu equip ja havia esgotat els tres canvis i l'hauria deixat en inferioritat. Ahir el jugador andalús es va sotmetre a una ressonància per determinar l'abast de la lesió i, en principi, avui s'haurien de conèixer els resultats. Ara mateix les alarmes estan activades perquè la presència de René sota els pals contra el Tenerife dissabte al Nou Estadi resulta com a mínim dubtosa. I en funció de la gravetat del problema, podria perdre's alguna jornada més, amb partits tan trascendents com el derbi amb el Girona o la visita de l'Elx per endavant.

La possible baixa de René seria un maldecap important per a Oriol Alsina, que sap que té una autèntica garantia en la figura de l'exporter del Jaén. Moragón o Ratti, que es van intercanviant la suplència i la presència en les convocatòries, tindrien aleshores la seva oportunitat. Una bona prova de la confiança que tenen els tècnics del Llagostera en René és que dimecres passat, en la primera ronda de la Copa contra l'Albacete, i en un equip ple de rotacions, la porteria va ser l'única demarcació on no hi va haver canvis. Per tant, fins ara, René ha jugat tots els minuts de la temporada, tant en Lliga com en Copa.

D'altra banda el Llagostera va tenir ahir jornada de descans després de la derrota per la mínima a Albacete (1-0) i avui tornarà als entrenaments a Palafrugell amb la visita ja posada al partit de dissabte amb el Tenerife. S'enfrontaran al Nou Estadi dos equips situats en zona de descens, que no han tingut un bon inici de lliga i que, en el cas dels canaris, comencen a tenir moltes urgències. Agné va ser acomidat amb xiulets diumenge després del 0-2 amb l'Oviedo.