Haver sumat només un punt de 12 possibles, no haver guanyat ni un sol partit i ocupar l'última posició de la classificació són ingredients suficients com per començar a encendre algunes alarmes. I?més, si l'equip en qüestió és el Tenerife, un dels clubs amb més pressió per aconseguir resultats. Els canaris, dirigits per Raül Agné, a més, són els més golejats de la categoria i els urgeix guanyar el seu primer partit. Buscaran aquesta victòria aquest dissabte (18:15 hores) al camp del Llagostera, un altre equip que no ha començat amb massa bon peu la temporada (penúltim, amb només 3 punts al caseller). El vestidor del Tenerife és conscient que li cal un bon resultat per injectar moral i confiança i, també, perquè els nervis no s'instal·lin a l'entorn. Cristian García i Carlos Ruiz han estat els dos últims jugadors en prendre la paraula, en traslladar certa tranquil·litat i en assenyalar la importància de la cita d'aquest cap de setmana al Palamós-Costa Brava.

«Tant de bo el dissabte l'equip pugui donar la primer aalegria a l'afició. Estem capacitats per donar la volta a la situació. Ho hem aconseguit en d'altres ocasions;?el que passa és que ho hem de fer ja», declarava Ruiz ahir en declaracions a la ràdio oficial del club. L'andalús té molt clar que «un cop tot comenci a funcionar, els resultats arribaran», si bé afegia que «tot el vestidor està plenament convençut que les victòries començaran a caure ben aviat».

En la mateixa línia s'expressa el seu company Cristian García, ?l'encarregat d'atendre ahir als mitjans de comunicació locals. «És clar que l'inici de temporada ha estat dolent. Volem revertir la situació. El que hem fet fins ara no ens serveix per guanyar, per la qual cosa hem de donar més. Ens hem de mentalitzar que som capaços de sumar els tres punts contra el Llagostera, on ens espera un partit complicat. Però si volem guanyar ens toca fer un pas endavant, treure pit i revertir això. El vestidor està tocat, i necessitem sortir d'aquesta dinàmica». c.r. girona/santa cruz de tenerife