El davanter del Llagostera Jesús Imaz guarda un molt bon record de l'estadi Carlos Belmonte d'Albacete, en aquest escenari on demà els llagosterencs disputaran la quarta jornada de Lliga, el lleidatà es va estrenar com a golejador del Llagostera, amb dos gols que van donar la victòria als gironins (0-2) la temporada passada, el diumenge 21 de desembre del 2014.

Un dels que es van reivindicar a la Copa i també vol ser-hi a la Lliga. Jesús Imaz no va jugar cap minut en les dues primeres jornades de Lliga en les derrotes davant l'Osasuna (0-2) i a Lugo (1-0), però es va estrenar coincidint amb la primera victòria del Llagostera a la Lliga: va ser diumenge passat quan Imaz va jugar els darrers 27 minuts del partit contra l'Alabès (3-0). Com va passar amb molts dels seus companys, Imaz també va ser una de les novetats en l'onze d'Oriol Alsina dimecres passat en el partit de Copa del Rei contra l'Albacete i la seva actuació va convèncer el seu tècnic.

L'exgolejador del Lleida Esportiu va marxar satisfet del partit de dimecres passat i creu que va aprofitar l'oportunitat d'Oriol Alsina: «La Copa serveix perquè els menys habituals demostrem que també podem jugar a la Lliga i crec que vam donar la cara». Del retorn dels gironins a Albacete, Imaz reconeix que «tinc un molt bon record d'Albacete perquè vaig fer els meus primers dos gols amb la samarreta del Llagostera, però jo segueixo treballant per intentar jugar cada diumenge».