Oriol Alsina no està content. En té motius. Esperava amb ganes el partit d'ahir contra el Tenerife. Sabia que era una bona oportunitat per guanyar de nou, per escapolir-se del descens i injectar una mica de confiança al vestidor. Per això mateix va marxar cap a casa conscient que havia deixat escapar una bona oportunitat: el Llagostera no només va perdre i va encaixar la seva segona derrota consecutiva, sinó que veia com els blaugrana queien fins a l'última posició. "Ara mateix som el pitjor equip de la categoria i només està a les nostres mans començar a guanyar partits". Per fer-ho, el tècnic sap que no n'hi ha prou amb l'actitud, sinó que cal afegir-hi un seguit d'ingredients que, de moment, no veu en els seus homes.

Perquè Alsina té molt clar que "encara no hem trobat la tecla" i per això, setmana sí, setmana també, retoca l'equip titular. "Busco un onze ideal. Un equip que ens pugui donar un rendiment important. Necessito que cada jugador estigui al seu millor moment i, fins ara, no ha estat així", lamentava, abans d'enumerar tot allò que considera que els blaugrana han de millorar: "Ens falta més mobilitat, saber fer millor les diagonals, interpretar el joc, fer faltes tàctiques per no generar contracops, que Ríos i Imaz agafin el seu nivell habitual a l'extrem, que l'estratègia ofensiva ens aporti resultats... Ens falten moltes coses i és normal perquè acabem de començar la temporada, però hem de reaccionar".

Reacció perquè el Llagostera és últim amb només tres punts. Una situació similar a la de fa un any, encara que Alsina hi troba algunes diferències. "Crec que tenim tres punts immerescudament. N'hauríem s'haver sumat algun més. Però així és el futbol. De moment, més malament no ho podem fer. Ara bé, crec que l'any passat era més preocupant. Llavors, ja vèiem després de moltes jornades que no teníem opcions. Ara estem més igualats i s'ha vist contra el Tenerife". Això sí, no amaga que cal sumar al més aviat possible: "La situació no és preocupant, però si tinguéssim algun punt més, estaríem millor. Hem de millorar tots i hem de competir. Amb el cor no n'hi ha prou". I del duel amb els canaris, va admetre que "l'empat hauria estat més just", afegint que "ha estat un partit molt igualat però els gols manen i ells n'han marcat dos. A més, ens els han fet quan nosaltres millor estàvem".

Finalment, va admetre que encara "ni m'he plantejat" el derbi de la setmana vinent contra el Girona, ja que prefereix primer "passar pàgina" de la derrota d'ahir i "analitzar els nostres errors" per "rectificar" a temps. "A partir del dimecres començarem a pensar en el proper rival", va sentenciar.