Diu la dita que les desgràcies mai vénen soles i en això mateix deu estar pensant Oriol Alsina quan es pregunta què ha fet malament perquè la columna vertebral de la seva plantilla hagi caigut lesionada en només unes setmanes de competició. En un moment delicat de la temporada, tot just a l'inici però quan el Llagostera ocupa l'última posició i ha de visitar el camp del Girona aquest proper diumenge, els blaugrana tenen baixes importants. Molt importants. El porter René Román, indiscutible sota pals, pateix una fractura al cap de l'húmer que l'obligarà a descansar gairebé dos mesos. No és l'únic. L'atacant Chumbi s'ha perdut els dos últims partits i encara en té per un parell de setmanes. Ahir, en queia un altre. Emilio Sánchez també enfila el camí de la infermeria, d'on està a punt de sortir, això sí, el defensa Chus Herrero.

Emilio?Sánchez, una de les incorporacions estrella d'aquest estiu, havia sobrepassat la barrera dels 200 minuts a la Lliga (n'acumula 203)?i, tot i que no era un titular indiscutible, estava guanyant cada cop més pes a l'onze. Dissabte va sortir d'inici contra el Tenerife, però al segon temps va ser substituït per Pitu Comadevall al notar unes molèsties. En un principi, s'esperava al retorn a la feina i a les proves mèdiques per saber l'abast de la seva dolència. A l'hora de la veritat, s'ha comprovat que la lesió és més greu del que en un principi s'esperava. El club anunciava ahir que el manxec pateix una lesió de grau II?al múscul isquiotibial de la cama dreta. En un principi, haurà d'estar un mes de baixa, pel que es perdrà el derbi de Montilivi. Tampoc el jugarà Chumbi, que segueix recuperant-se de la distensió al lligament del genoll que encara l'ha de mantenir apartat dels terrenys de joc entre dues i tres setmanes més.

Sense René, Chumbi ni Emilio Sánchez, Oriol Alsina i el seu cos tècnic esperen poder recuperar Chus Herrero, que s'ha perdut els últims partits. L'aragonès encara té alguna molèstia i no ha rebut l'alta mèdica, però ahir va ser el primer dia que es va entrenar amb certa normalitat, així que podria arribar a temps i estar disponible diumenge.