Tres dies més tard d'eliminar el Saragossa a la Copa, on ara es veurà les cares contra un històric de Primera Divisió com el Valladolid, el Llagostera ha derrotat avui el Valladolid amb un clar 3-1 que li permet sortir de les posicions de descens. I, de retruc, avançar el Girona a classificació amb qui està empata a deu punts.

Un gol molt matiner de Juanjo ha permès a l'equip d'Oriol Alsina encarar el partit amb confiança i, tot i que a la segona meitat el Valladolid ha empatat en una desgraciada jugada en la què Jordi Masó s'ha fet el gol en pròpia porta, el Llagostera ha acabat sumant els tres punts gràcies a un gran gol de Benja ha clavat la pilota per l'escaire amb una brillant rosca des de fora l'àrea en el minut 79, i un altre de Juanto ja en el temps afegit.

3. Llagostera: Ratti; Masó, Jorge, Fran Cruz, Samu; Escassi (Chus Herrero, min.82), Pitu (Emilio, min.64), Giva, Imaz; Juanjo (Benja, min.58); i Juanto.

1. Valladolid: Kepa; Hermoso, Samuel, Marcelo Silva, Javi Moyano; Andre Leao, Timor (Tiba, min.78), Guzmán (Mójica, min.67), Juan Villar; Manu del Moral; i Rodri (Diego Rubio, min.64).

Gols: 1-0, min.2: Juanjo. 1-1, min.55: Masó (pp). 2-1, min.78: Benja, 3-1, min.89: Juanto.

Àrbitre: Guillermo Cuadra Fernández