Un cop enfilava el camí dels vestidors, David Querol segur que li donava voltes al cap. «Quin mal dia per tornar», devia pensar. El reusenc reapareixia al camp de l'Alcorcón després de quatre partits sense jugar i ho feia, justament, el dia que el Llagostera encaixava una crua golejada impossible d'oblidar (6-1). Havia estat titular en les 6 primeres jornades i des del 27 de setembre que no jugava. Quatre partits esperant per tornar i va ser a Alcorcón, on tant ell com els seus companys van rebre una patacada de llibre. «No vam estar a l'alçada», va ser el resum d'aquella actuació col·lectiva en la qual l'Alcorcón va ser «més intens que no pas nosaltres».

Querol va arribar al Llagostera procedent del Nàstic. Ho va fer l'estiu del 2014, quan el club blaugrana feia tot just unes setmanes que havia aconseguit un històric ascens a Segona A, precisament contra el seu equip. A la Costa Brava hi viu la seva segona temporada i tant amb Santi Castillejo, l'anterior tècnic, com també amb Carrillo, Alsina i Álvarez, sempre ha gaudit de la confiança de l'entrenador de torn. Fins al punt de convertir-se en una de les peces més utilitzades en l'última campanya, quan va acumular 2.523 minuts repartits en 38 partits en els quals va marcar 3 gols.

Fins a la sisena jornada de la present campanya, després de visitar Montilivi, Querol va haver de frenar en sec per culpa d'una lesió i s'ha perdut els partits contra l'Elx, Mallorca, Valladolid i també Saragossa, aquest últim a la copa del Rei. A terres madrilenyes, el reusenc tornava a entrar en una convocatòria i el tècnic Oriol Alsina, veient la desastrosa primera part que havien protagonitzat els seus titulars, va decidir donar-li l'alternativa només sortir de vestidors. Querol va rellevar Juanto al minut 46 i es tornava així a sentir futbolista després de quasi un mes inactiu. Després d'un sever correctiu (5-0 al descans), l'entrada de Querol, juntament amb Tito i Chumbi, només va servir per maquillar el resultat, que tot i així també va ser ben contundent: 6-1.

Per a molts dels futbolistes del Llagostera, encaixar mitja dotzena de gols era una situació nova i del tot desconeguda. Un d'ells va ser el defensa Fran Cruz, qui confessava que mai havia experimentat una desfeta tan àmplia. Un dels que han valorat aquest partit ha estat, precisament, Querol. L'atacant reconeixia que «no vam estar gens a l'alçada» i que el rival havia estat «més intens des del primer minut».

Després de tornar a vestir-se de curt, el que ara espera és disposar d'una nova oportunitat ben aviat per treure's l'espina del 6-1 i netejar la imatge malmesa que el Llagostera va oferir:?«Em va fer molt de mal que ens fessin tants gols en contra. Sobretot el dia que reapareixia. Hem de passar pàgina d'aquesta derrota».