Una derrota sempre és una derrota. És evident que perdre per sis gols com la setmana passada al camp de l'Alcorcón (6-1) sempre fa més mal, però la desfeta d'ahir a casa per la mínima contra la Ponferradina (0-1), numèricament parlant té el mateix valor. Dit de forma diferent, una derrota sempre equival a perdre tres punts. Oriol Alsina va entrar ahir a la sala de premsa del Palamós-Costa Brava, tocat, conscient que amb una mica més d'encert, i aprofitant alguna de les cinc clares ocasions que va tenir el seu equip, el resultat hauria estat molt diferent. I, és clar, de retruc, els ànims també. Alsina va entrar acompanyat del seu segon, Óscar Álvarez, i del secretari tècnic, Javi Salamero. Les seves primeres paraules davant els mitjans van ser les següents: "la primera part ha estat molt igualada, en canvi, a la segona crec que nosaltres hem estat superiors, però la falta d'encert ens ha acabat passant factura. En canvi, ells han sabut treure petroli de la seva ocasió de gol". Alsina va reconèixer que "segurament avui els nostres davanters no han tingut el seu millor dia", per afegir que "hem generat ocasions, però no hem tingut encert. El partit d'avui no té res a veure amb els de l'Osasuna o Tenerife. Avui hem creat perill, però ens ha faltat l'efectivitat que vam tenir contra l'Alavés, l'Elx o Valladolid. En aquells partits ens hauríem d'haver guardat algun gol per dies com avui".

Tot i encaixar la setena derrota de la temporada després d'onze jornades, Alsina es mostrava satisfet amb el treball dels seus homes. "No puc dir res als meus jugadors perquè ho han donat tot". Preguntat per si considerava el resultat just, el tècnic admetia que "el resultat no fa justícia. Crec que no mereixíem perdre aquest partit". Posteriorment va passar a justificar els tres canvis efectuats, tot i que sense donar massa detalls. Finalment també va voler destacar la bona feina de Nico Ratti. "Ha estat molt bé. A la segona part, en un mal refús, ens han fet el gol, però la veritat és que ha fet un gran partit. En Ratti està creixent moltíssim cada dia. La confiança amb ell és total. Bona mostra d'això, és el fet que avui l'hem tornat a fer jugar". Finalment, Alsina va acabar la seva intervenció, reconeixent que "a diferència de la temporada passada, aquest any quan no guanyem, enlloc d'empatar, perdem. Segurament ens mereixem algun punt més, com per exemple el del dia de Lugo. En tot cas, ara hem de recuperar les nostres essències, i crec que ho aconseguirem".

René, a un pas de reaparèixer

Al final del partit, el porter del Llagostera, René Román, que es troba a la recta final de la seva recuperació, admetia que "en funció de quines siguin les sensacions durant la setmana" podria reaparèixer dilluns, 9 de novembre -si Oriol Alsina ho desitja- a San Mamés en la visita al camp del Bilbao Athlètic.