El tècnic de la Ponferradina, José Manuel Díaz, va entrar a la sala de premsa amb un posat seriós, tot i haver aconseguit a Palamós la primera victòria de la temporada a domicili, i que de retruc, tot sigui dit, li permet situar-se tercer a la classificació de Segona A amb 17 punts.

Després d'uns dies moguts a l'entorn de la seva figura, Díaz va començar la seva intervenció, reconeixent que "avui -ahir- hem millorat moltes coses i moltes prestacions, i això ens ha permès aconseguir la primera victòria fora de casa". Tot i el triomf, José Manuel Díaz, admetia "que segurament hem patit més del previst". Preguntat per si la victòria era en part mèrit de l'entrenador per com havia planificat el partit, el tècnic va treure pilotes fora, i en un gest d'humilitat, va ser contundent. "No és un triomf de l'entrenador, és una victòria de l'equip i del treball fet durant moltes setmanes".

Com no podia ser d'altra manera, i més tenint en compte, la manca de punteria del Llagostera, va ser preguntat per considerava el resultat just. En aquest sentit, únicament es va limitar a dir que el cert és que "hi han hagut ocasions molt clares per tots dos equips. Nosaltres hem tingut sort, d'encertar-ne una més que ells, i això ens ha donat els tres punts".

Finalment, preguntat, per la falta d'encert de tots dos equips, Díaz, va destacar que "en el cas de Yuri crida molt més l'atenció, perquè estem acostumats a veure'l a marcar, i a fallar molt poc". El tècnic de la Ponferradina va acabar la seva intervenció, reconeixent que a partir d'ara hem de dedicar tots els esforços a buscar la tercera victòria consecutiva" a.arcas palamós