Pau Domínguez, un dels dos jugadors del Llagostera juvenil sancionat aquesta setmana amb 25 partits de càstig per haver agredit un àrbitre, proclama la seva innocència i treballa per demostrar, amb el suport de la seva família i del club, que el col·legiat va assenyalar-lo a ell a l'acta "per una confusió". "El meu fill no va agredir ningú i ho està passant molt malament", es lamentava ahir Ildefonso Domínguez, el pare d'un jove futbolista de 16 anys de Caldes que viu un malson des que va saber que Eduardo Marasciuolo l'havia assenyalat a ell com l'autor de la trepitjada que va rebre al final del partit contra el Baix Ter. Domínguez, que actua de central, viu la seva primera temporada al juvenil del Llagostera, club al qual va arribar fa cinc anys, i també s'ha estrenat com a tècnic dels equips base, una funció que tampoc pot desenvolupar per la sanció.

El Llagostera, en les seves al·legacions, ja va expressar que l'àrbitre s'havia equivocat a l'hora d'assenyalar els seus agressors. El club va obrir una investigació dels fets i divendres a la tarda el secretari tècnic, Javi Salamero, es va ?reu?nir al vestidor amb la plantilla per tal de saber què havia passat i qui havia participat en els aldarulls. Els blaugranes van acabar identificant tres jugadors, a qui han obert un procés disciplinari que podria acabar amb l'expulsió en els propers dies. Pau Domínguez, en qualsevol cas, no seria entre ells. "Ara hem portat el cas a Apel·lació. En Pau és un noi que sempre dóna exemple i aquesta situació és molt injusta per a ell", destacava ahir Salamero, que va advertir que "defensarem la innocència del jugador per la via federativa o administrativa".

Segons l'acta de l'àrbitre Eduardo Marasciuolo, al final del Llagostera-EF Baix Ter (2-3) de diu?menge passat, de la Segona divisió juvenil, va haver d'esquivar un cop de puny del futbolista local Jordi Macias (castigat amb un partit) però en canvi no va poder fer res per evitar l'agressió d'Andrew Franco (sancionat amb 25 partits). Un cop a terra, el col·legiat també apuntava que diversos jugadors se li van tirar al damunt i identificava Pau Domínguez com qui l'havia trepitjat a la cama. El jugador i el Llagostera defensen que Marasciuolo es va confondre i que ara s'ha castigat injustament el jove futbolista de 16 anys.