Pau Domínguez, el central de 16 anys del Llagostera juvenil sancionat per error amb 25 partits per una agressió a un àrbitre en la qual no va tenir res a veure, és més a prop de veure com li retiren el càstig. Dilluns al vespre el col·legiat Eduardo Marasciuolo, l'encarregat de dirigir el duel entre els blaugrana i l'EF Baix Ter el passat 22 de novembre, en què es van produir els aldarulls, va admetre que es podria haver confós a l'hora d'identificar els seus agresors i ha enviat una circular al comitè d'Apel·lació on exculpa Domínguez. Dijous, en la reunió setmanal de l'organisme, s'hauria d'estudiar el cas i confirmar la retirada de la suspensió al defensa de Caldes i, probablement, la imposició dels 25 partits que havien caigut a Domínguez a Carlos Manuel Vizarro, el jugador que hauria admès haver participat en els incidents i que, d'entrada, no havia tingut cap càstig.

L'agressió que va patir el col·legiat va produir-se al final del Llagostera-EF Baix Ter (2-3) de la segona divisió juvenil. Segons va consignar a l'acta Marasciuolo, primer va poder esquivar el jugador local Jordi Macias (sancionat amb un partit) quan li mirava de donar un cop de puny, però no va poder fer res per evitar rebre un cop d'Andrew Franco, que va ser suspès per 25 partits. Un cop tombat a terra l'àrbitre deia que diversos jugadors se li havien tirat a sobre i identificava Pau Domínguez com el futbolista del Llagostera que li havia trepitjat la cama. El central i la seva família, així com també el Llagostera, sempre havien defensat la innocència d'aquest jugador i per això van recòrrer a Apel·lació. Dilluns, Eduardo Marasciuolo va estar reunits amb representants de la Federació i del Comitè d'àrbitres i va reconèixer que per la rapidesa dels fets i els moments de confusió es podria haver equivocat de jugador i per això va enviar un escrit exculpant Domínguez.

El Llagostera, mentretsant, havia obert la seva investigació dels fets i va acabar confirmant que els autors dels incidents havien sigut Macias, Franco i Carlos Manuel Vizarro, als quals ha obert un procés disciplinari que acabarà amb la seva expulsió. El club ja s'ha disculpat pels fets davant l'afectat i el Comitè Tècnic d'àrbitres.