"A competir i a veure que passa", deia Oriol Alsina dimarts en la prèvia del partit d'ahir. El tècnic llagosterenc era conscient de la dificultat que representava enfrontar-se a tot un Deportivo de la Corunya però confiava en les possibilitats d'uns seus homes que no el van decebre. "Hem tingut les nostres opcions de guanyar el partit, reconeixia satisfet malgrat la derrota final. I és que tot i la superioritat tant física com tècnica que va demostrar el Dépor, el Llagostera es va avançar i va arribar fins al minut 60 amb avantatge. "Al final la diferència de categoria s'ha evidenciat i en dues genialitats ens han fet dos gols", lamentava un Alsina que va destacar que a la segona part, el Llagostera havia estat "superior" i gaudit de "més i millors ocasions". El tenic recordava sobretot la mà de Manu a l'últim instant a una rematada de Pitu. "És un porter de Primera". Alsina va recordar que el gol de l'empat gallec havia arribat en els millors minuts dels gironins al terreny de joc. "Quan més bé estàvem i més tranquil em trobava a la banqueta, ens han agafat en una contra per la banda quan buscàvem el 2-0. Hem de ser més intel·ligents pero de vegades pot més el cor i la il·lusió", explicava. Alsina afegia que al final del partit va mirar "als ulls als seus homes i veure que ho havien donat tot".

El tècnic llagosterenc admet de la dificultat que suposarà intentar remuntar l'1-2 a Riazor però no llança la tovallola. "Hem de sortir amb la mateixa mentalitat que avui (per ahir). Alla arriscarem perquè no hi tindrem res a predre. Serà una experiència única i potser irrepetible per al Llagostera", destacava el tècnic que obria una porta a l'esperança. "És complicat perquè hem de fer dos gols sí o sí però en futbol tot pot passar".

"El premi havia d'arribar"

De la seva banda, el tècnic del Deportivo Víctor Sánchez del Amo va marxar més que satisfet tant de la imatge com del resultat. "Estem molt contents del partit des del primer minut fins a l'últim tant quan jugavem amb deu com amb onze", assegurava en la conferencia de premsa posterior al partit. Per a Víctor Sánchez, el partit dels seus va ser l'esperat i el preparat. Fins i tot quan a la primera part el Llagostera es va avançar al marcador. "Hem gaudit de moltes ocasions i tot i no aprofitar-les hem seguit confiant perquè el premi havia d'arribar", destacava un Víctor que va elogiar la capacitat dels seus de no perdre la paciència en cap moment. "A la mitja part he vist les cares de tristesa dels meus home si els he dit que no calia corregir res que el gol arribari. Tot i els molts minuts de superioritat sobre el terreny de joc, Víctor no va voler afirmar-ho públicament. "Valoro objectivament els números i les ocasions. N'hem creat creat moltíssimes. El Llagostera només el gol. A la segona part, amb un jugador més és lògic que ens collessin més", destacava.