Quan veus que ho tens a la punta dels dits, ho tens pràcticament a l'abast, i els errors et condemnen, l'estat d'ànim només pot ser un: enfadat. Així és com se sentia ahir després del partit contra l'Oviedo al Carlos Tartiere, el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina. Habitual en ell, el tècnic maresmenc no va tenir complexos a l'hora d'analitzar el partit del seu equip. Les primeres paraules que va tenir van ser per reconèixer que "en els primers vint minuts l'equip no ha estat concentrat, sobretot per la banda esquerra, on hem tingut uns problemes molt i molt grans, i així és molt difícil competir". A continuació Alsina, va admetre que va haver de fer "un canvi pràcticament obligat en veure que Juanto no estava concentrat, com ja va passar a Alcorcón, no només ell, sinó també algun jugador més".

"A partir d'aquí, l'equip ha reaccionat i ha fet l'1-1. Després hem tingut un córner en contra, un córner que havíem vist al matí en el video, i havia jugadors nostres despistats, i ens han centrat i ens han fet el gol. S'ha fet el canvi, i hem començat a controlar el partit, però ja els hi havíem regalat massa", va afegir l'entrenador. Segons ell "a la segona part hem fet la segona millor part d'aquesta temporada, amb molta possessió i generant ocasions. Hem arriscat, ho hem intentat fins al final, però sense premi. Avui segurament hauríem d'haver empatat".

La conclusió final per a Oriol Alsina va ser que "si haguéssim estat concentrats en la jugada del córner on ens fan el gol, no marquen, i si l'Imaz hagués marcat en la jugada d'estratègia, nosaltres hauríem guanyat. I aquí està la diferència entre perdre i guanyar. Ara tenim un viatge de tornada llarg, i marxem amb la satisfacció que amb aquesta actitud, nivell i jugant així, segur que a fora aconseguirem bons resultats, però enfadat perquè hem deixat escapar una gran oportunitat. Sabem que la lluita del Llagostera serà aquesta, la d'intentar salvar la categoria". Alsina va afegir que "millorar a fora és molt fàcil, perquè fins ara només hem aconseguit un punt de 24 possibles". El tècnic va acabar la seva valoració, recordant que "ara tenim un altre partit molt complicat a Còrdova, on puntuar serà molt difícil".

Egea: "El triomf és merescut"

A diferència d'Oriol Alsina, a la fi del partit, el tècnic de l'Oviedo era un home feliç. Aquest simple fet explica perfectament la diferència que hi ha entre la derrota i la victòria. Sergio Egea estava content amb els tres punts, i recordava que "es paguen molt car els triomfs en aquesta lliga", però tot i així, "nosaltres seguim a la part noble". Egea també recordava que "a casa hem de sumar de tres en tres i penso que els tres punts són totalment merescuts. No obstant, penso que hem d'exigir-nos més".