Els problemes se li multipliquen al Llagostera. Després de caure diumenge passat al Nuevo Tartiere contra l'Oviedo (2-1) i de seguir sense estrenar-se lluny de Palamós, el conjunt gironí visitarà el camp del líder dissabte (18.00). Ho farà tal i com ja va passar a Oviedo, amb baixes importants a l'esquema ja que Oriol Alsina no podrà disposar de dos jugadors indiscutibles com Samu de los Reyes i David Querol. El davanter reusenc no podrà viatjar perquè ha de complir cicle de targetes i serà sancionat. De la seva banda, el lateral sevillà no podrà jugar degut a una clàusula que va incloure el Còrdova a l'estiu en el seu contracte de cessió. El conjunt andalús va estipular a l'estiu que De los Reyes no es podria enfrontar a ells en cap dels dos partits de Lliga (ni a Còrdova ni a Palamós). Qui tampoc, en principi, serà a Còrdova és Emilio Sánchez, el qual encara no estarà en condicions de reaparèixer després de la lesió. En canvi, Alsina recuperarà dos homes també claus i fixes al seu onze com són Jordi Masó i Juanjo Expósito.

Mentre que la baixa de Querol a la banda dreta del mig del camp pot ser suplerta per algun dels homes ofensius polivalents que té Alsina a la plantilla (Imaz, Gila, Juanto o Giva), la de De los Reyes és més preocupant. I és que el recanvi natural de l'andalús és Enric Pi, un home que aquesta temporada encara no ha debutat a la Lliga i que tan sols ha actuat en els partits de Copa del Rei contra l'Albacete i el Saragossa. Han estat Aimar Moratalla o fins i tot Jordi Masó els encarregats de substituir De los Reyes en els partits en què l'andalús no ha jugat. Ara bé, l'altre jugador de la plantilla que s'hi adapta a la perfecció és José Antonio Ríos. El sevillà ja va jugar de lateral en el matx de Copa contra el Deportivo signant una notable actuació. El seu perfil ofensiu però, li resta possibilitats davant d'Aimar.

D'altra banda, l'equip va tornar ahir a la feina després d'haver arribat dilluns al matí d'Oviedo. Emilio Sánchez és a la recta final de la seva recuperació mentre que a Ruymán Hernández no se l'espera fins al gener, com a mínim.