Una derrota sempre és una derrota, però quan aquesta arriba després d'un bon partit sempre fa més mal. Després de la desfeta d'ahir al Nuevo Arcángel de Còrdova, el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina es va mostrar molt molest per les decisions del col·legiat manxec Ruipérez Marín. Alsina no va ser l'únic membre del Llagostera a discrepar amb les decisions de l'àrbitre, i bona part dels seus jugadors també van queixar-se del col·legiat a la zona mitxa del Nuevo Arcángel. El tècnic maresmenc va recordar que "no ens han xiulat un penal molt clar a la primera part que segurament hauria pogut canviar directament el guió del partit. Són moltes petites decisions que el final acaben descol·locant els jugadors. Ja ha passat en molts partits aquesta temporada, i penso que és el moment de dir prou. Entenc que els àrbitres xiulen tan bé com saben, però toca dir-ho, perquè si no ho fas sembles el tonto de la pel·lícula, i no podem seguir així".

Sobre el partit, Alsina va afirmar que "crec que hem fet segurament un dels millors partits del curs lluny de Palamós. Fins i tot jugant amb deu hem tingut les nostres opcions en els darrers 15-20 últims minuts". El tècnic del conjunt de la Costa Brava va aprofitar per valorar la feina dels seus jugadors, de qui va dir que "han fet un esforç molt gran. No podem oblidar que hem jugat contra el líder destacat de la categoria. Hauríem pogut marxar amb alguna cosa més, ja que hem fet un esforç molt gran, i un treball increïble, però el futbol és així" va sentenciar.

Oltra: "És un triomf merescut"

Per la seva part, el tècnic del líder Còrdova, José Luis Oltra, va reconèixer en la roda de premsa que "a la primera part ens ha faltat ritme en la circulació. En canvi, a la segona hem intentat marcar el segon gol abans per certificar la victòria, però el Llagostera ha treballat i s'ha esforçat molt per impedir-ho, fins i tot jugant amb deu homes". Oltra va afegir que "ens ha faltat velocitat i brillantor, però l'equip ha fet un partit seriós". El tècnic de l'equip andalús, a més va voler donar importància el fet que "hem tingut les oportunitats més clares, per la qual cosa aquest és un triomf merescut". Finalment, l'entrenador del Còrdova va voler recordar que "sumem tres victòries consecutives. Costa molt guanyar en aquesta categoria, per la qual cosa dono molt mèrit a la feina que està fent aquesta temporada el meu equip".