Queda només una setmana per les vacances de Nadal i el Llagostera té diferents fronts oberts. Primer, toca intentar la proesa a Riazor i capgirar un 1-2 contra el Deportivo de la Corunya per seguir fent-la grossa a la Copa del Rei. I després, cal netejar la trista imatge a domicili amb una victòria a casa contra el Mirandés. Però la gran prioritat d'Oriol Alsina, ara mateix, és començar a recuperar efectius perquè la plaga de baixes, per culpa de les sancions i, sobretot, de les lesions, és una rèmora perquè els blaugrana puguin oferir la seva millor versió.

De moment, el tècnic sap que per aquest partit contra el Deportivo té a dues cares noves respecte a l'últim compromís. Es tracta de Samu de los Reyes i David Querol. El primer no podia enfrontar-se al Còrdova per contracte, mentre que el reusenc, sancionat, també va ser baixa. Ara bé, sembla impossible que cap dels lesionats que ara mateix ocupen la infermeria pugui desplaçar-se fins a Riazor. Tampoc se la jugarà Oriol Alsina, que mirarà de recuperar algun efectiu de cara al duel contra el Mirandés del ?diu?menge. Un d'ells podria ser el migcampista Emilio Sánchez. Intermitent aquest curs per culpa de les lesions, si no hi ha cap contratemps el manxec estarà a disposició del cos tècnic aquesta propera jornada. No ho té tan fàcil Juanjo Expósito, però s'intentarà forçar la màquina perquè el càntabre pugui tornar. L'atacant es va lesionar aquesta última setmana en un entrenament. El mateix dia també va caure Eloy Gila, encara que el vallesà sí que ho té complicat per jugar més aquest any.

Chus Herrero també és un que ha entrat a la infermeria. L'aragonès va fer-se mal a Còrdova, passarà per la sala d'operacions i en té per un mes de baixa, tot i que no serà invertingut fins després del partit contra el Mirandés. L'altre central que està fora de combat és Ruymán. El canari fa mesos que no juga i és a punt de reaparèixer, però no ho farà fins al gener. Giva i Aimar, expulsats al Nuevo Arcángel, hauran de descansar un partit, de manera que s'uneixen al cúmul de baixes dels gironins.