Gaudir de l'experiència, que ningú es faci mal i arribar amb forces per diumenge. Aquest és el desig del cos tècnic del Llagostera aquest vespre a Riazor. El resultat del partit d'anada (1-2), complica i molt les possibilitats del Llagostera de passar ronda i eliminar un Deportivo de la Corunya que dissabte passat al Camp Nou ja va demostrar, igualant un 2-0 als de Luis Enrique, que és un dels equips més en forma de la Primera Divisió. Els de Víctor Sánchez del Amo són sisens a la Lliga i avui, òbviament, són clars favorits a seguir endavant a la Copa del Rei. La guerra de veritat del Llagostera és diumenge vinent contra el Mirandés. En zona de descens a Segona Divisió B, els blaugrana són vintens, per la qual cosa la prioritat màxima i absoluta per al tècnic maresmenc del Llagostera, Oriol Alsina, és sense cap mena de dubte, la competició domèstica. Ahir a Palafrugell i abans de marxar cap a Galícia, Alsina va reconèixer que l'eliminatòria «està molt i molt complicada però no hi tenim res a perdre». Segons Alsina, els llagosterencs viatgen amb la intenció de viure una experiència única davant un Primera Divisió a Riazor. «Volem gaudir i sobretot no desgastar-nos perquè el partit important és el de diumenge». L'1 a 2 de Palamós no és definitiu, però per Oriol Alsina el partit d'avui davant el Dépor és «com la pel·lícula de Tom Cruise, Missió Impossible». La derrota patida davant els gallecs a l'estadi palamosí obliga a guanyar per 0-2. «El Dépor és un equip del màxim nivell de Primera i tots vam veure què van fer al Camp Nou».

La infermeria del Llagostera en comptes de buidar-se, s'omple. Alsina va explicar que per avui tenia pensat utilitzar un onze titular amb moltes cares noves respecte al de dissabte passat al Nuevo Arcángel. Això no serà ben bé així per culpa de les últimes lesions de Benja i Chumbi, que farà que els llagosterencs viatgin amb jugadors tocats. «Sortirem a competir però pensant sobretot en el partit de diumenge». Oriol Alsina va precisar que Benja té un dit del peu morat que li priva fins i tot de posar-se la bota. «Esperem que no sigui una fissura», demana. De la seva banda, Chumbi arrossega un fort cop al bessó. Amb tot, Alsina confia recuperar-los tots dos contra el Mirandés. «Realment és increïble la dinàmica que portem amb les lesions», es lamenta Alsina. I?és que la llista de lesionats és llarga i la infermeria es troba ben plena. Per jugar aquest vespre a Riazor, són baixa mèdica Juanjo, Ruymán, Chus Herrero, Gila, Emilio Sánchez, Chumbi i Benja. A més a més, Fran Cruz i Escassi viatgen tocats.

Malgrat tot, el partit d'aquest vespre «no suposa cap molèstia»per al Llagostera, perquè segons Alsina «entrarà als llibres d'història del club». Ara bé, sí que el llarg nombre de baixes que ha acumulat l'equip farà variar els plans del tècnic, que es veurà obligat a fer jugar futbolistes que van ser titulars a Còrdova quan la seva intenció era la de donar minuts als que menys n'han tingut fins ara. En aquest sentit, homes com Enric Pi i Mosquito podrien ser titulars d'entrada així com també el central asturià Jorge García. El davanter brasiler no juga des del partit de Copa Catalunya a Rubí.

Pel que fa la dinàmica negativa de l'equip a domicili de la competició regular (1 punts de 27), Alsina admet que els resultats no són bons però és optimista amb les sensacions i el joc ofert en les dues últimes sortides. «Anímicament veig l'equip bé. Amb ràbia perquè en les segones parts d'Oviedo i Còrdova vam poder sumar algun punt. El més important és que els jugadors van veure's capaços que a fora també sabem competir».