Ahir l'afició de la UE?Llagostera-Costa Brava va acabar el partit aplaudint el seu equip. Almenys la cinquantena d'aficionats que van viure el partit de tornada de Copa del Rei al Modoni. Un establiment del poble que ahir es va convertir en un estudi de ràdio obert al públic per gaudir de la cita. I això que els d'Oriol Alsina van quedar eliminats del torneig. La imatge dels gironins va tornar a il·lusionar, fent recordar més la de la temporada passada que les dels vuit desplaçaments que han fet fins ara fora de casa a la Lliga. Aquest és el camí a seguir.

El Llagostera diu adéu a la competició posant contra les cordes un dels equips en més bona forma de Primera. El Deportivo va acabar tancat a la seva àrea evitant una pròrroga que hauria complicat la seva continuïtat a la Copa. El principal canvi va ser l'actitud dels gironins, inicialment prudent i a mesura que va anar avançant el partit, atrevida, potser descarada. De fet, poc hi tenien a perdre. El tècnic va tornar a repetir trivot al mig del camp. Sembla haver trobat la solució als problemes que especialment fora de casa l'han dut a una situació complicada, que diumenge poden redreçar tancant l'any guanyant al Municipal Palamós-Costa Brava.

Aquest Llagostera sembla sentir-se còmode en situacions límit. Poques de més delicades hi ha que una suposada derrota contra el Mirandés. Curiosament, l'equip de Terrazas és un dels dos contra els quals el Llagostera no va poder sumar cap punt l'any passat. Amb aquesta espina clavada, l'equip d'Alsina té un motiu més per menjar-se els torrons més tranquil del que ho faria amb una derrota que els pot deixar entre l'espasa i la paret.