L'objectiu prioritari del Llagostera en el mercat d'hivern que s'obrirà el mes que ve és un lateral esquerre. Hi poden haver més incorporacions en funció de com avanci el gener i de les sortides que hi pugui haver a la plantilla, però en tot cas, ara els tècnics estan centrats en pentinar el mercat per trobar un futbolista que pugui competir amb Samu a la banda esquerre de la defensa. És aquí on torna a aparèixer una vegada més el nom de Saúl, un dels jugadors del Deportivo més destacats dimarts passat en el partit de tornada de la Copa del Rei precisament contra els gironins i per qui ja havia sospirat Oriol Alsina l'estiu passat.

El jugador càntabre, de 21 anys, té opcions de sortir de la Corunya, altra cosa és que sigui per acabar al Llagostera. Aquesta temporada només ha tingut minuts en la Copa. «El coneixem del Racing, per nosaltres podria ser molt important. Som un club m0lt humil, molt sanejat, però no ens podem permetre el luxe de pagar el que valen aquests jugadors», va explicar Oriol Alsina a Riazor després del partit de dimarts. «La seva fitxa és gairebé el nostre pressupost, pero sí que li podem fer una bona proposta esportiva que seria d'interès per al jugador i els clubs. A veure si el Dépor té aquest gest», va insistir.

Una setmana de vacances

Fitxatges i possibles sortides a banda, els jugadors del Llagostera van seguir preparant ahir el trascendental partit de diumenge a Palamós contra el Mirandés, que arribarà pletòric després d'haver-se carregat el Màlaga, de Primera divisió, a la Copa. La plantilla començarà les vacances de Nadal immediatament després de tancar el 2015 futbolístic. Alsina ha donat una setmana de descans als jugadors, que tornaran als entrenaments el dilluns 28 de desembre per preparar la primera final de 2016 al camp de l'Almeria, un rival directe en la lluita per sortir del descens.

El Llagostera ha tornat a fer una crida als seus aficionats donada la transcendència del duel d'aquest cap de setmana per donar aire a l'equip. Ahir es van fer públics els preus de les entrades per als no abonats: 12 € Gol; 2o Preferent; 30, Tribuna i 20 la zona de l'afició visitant. Les localitats només es podran adquirir des de dues hores abans del partit de diumenge a les taquilles del Nou Estadi.