Un punt és segurament massa poca cosa per un Llagostera que ahir va fer mèrits per esgarrepar quelcom més. Conscient d'això, el seu entrenador, Oriol Alsina es mostrava contundent en la seva primera intervenció a la sala de premsa després del partit. "Tothom que miri les imatges del partit són molt clares. Prefereixo no parlar dels àrbitres. És el pa de cada dia. Almenys avui -ahir- podem marxar amb un punt".

Alsina va continuar la seva valoració de l'empat contra el Mirandés (0-0), assegurant que des del seu punt de vista "hem fet un dels millors partits d'aquesta temporada. Pràcticament no ens han creat cap ocasió de gol, i això diu molt de nosaltres". En aquesta línia, Alsina va afegir que "no hem tingut l'encert d'altres dies a casa, i amb una mica més d'encert hauríem pogut sumar la victòria". Alsina va voler destacar l'esforç del seus jugadors. Un cop més marxo satisfet amb el treball dels meus jugadors. Avui hem patit menys que en d'altres ocasions, i em sap greu no haver aconseguit el triomf, perquè crec que el treball de les últimes setmanes és molt bo".

Preguntat per la sorpresa de la tarda, el debut inesperat de José Carlos, Alsina va assegurar que "ha estat un revulsiu important a la recta final. Ha demostrat tot i no estar encara en el seu millor estat de forma la seva qualitat. Serà un jugador molt important per a nosaltres després de Nadal". Precisament amb l'arribada de l'extrem andalús, el Llagostera ha hagut de donar de baixa un dels 25 jugadors que fins ara tenien fitxa del primer equip. L'escollit ha estat Enric Pi. Precisament sobre aquest jugador, Alsina només va tenir bones paraules. És molt dur perquè és un noi que m'aprecio molt. Ha donat molt en aquest club, sobretot a Segona B, però ara és evident que no tenia minuts a les competicions, i hem cregut oportú que el millor era donar-lo de baixa i que el seu lloc l'ocupi un altre, en aqeust cas, José Carlos". Finalment Alsina va assegurar que el descans de Nadal ens anirà molt bé. Avui teníem deu baixes. A més, en Benja ha hagut de jugar amb una fisura en un dit del peu, en Querol ha hagut d'infiltrar-se el turmell, Chus Herrero ha jugat una setmana més com ha pogut, i demà -aquest matí- serà operat. A més, teníem en Chumbi a la banqueta que tampoc podia ser un canvi".

Terrazas: "L'empat és just"

El tècnic del Mirandés, CArlos Terrazas, un habitual aquesta temporada a les grades del Palamós-Costa Brava, quan el calendari així li ho ha permès, va reconèixer al final del partit que "el Llagostera ha dominat, sobretot a la primera part", per afegir que segons ell "l'empat és just, encara que també és cert que podia haver sigut un empat a un, ja que tots dos equips hem fet mèrits per marcar", va sentenciar.