Tip del piló de disgustos que acumula aquesta temporada Oriol Alsina en els desplaçaments, ahir el tècnic llagosterenc feia una altra cara. Cara de satisfacció malgrat haver quedat eliminats de la Copa. «Marxo molt satisfet i l'equip molt reforçat. No hem tingut el Deportivo contra les cordes però sí que hem estat amb opcions fins al final per aixecar l'eliminatòria», deia Alsina al final del partit. El tècnic llagosterenc confia que la imatge mostrada ahir pel seu equip a Riazor tingui continuïtat tant a Palamós diumenge contra el Mirandés com en les properes sortides a la Lliga. El tècnic recordava que a la Copa el Llagostera ha guanyat a Saragossa (1-2) i empatat a Corunya (1-1), la qual cosa «ens hauria donat 4 punts de 6» i em fa estar «rabiós». En aquest sentit, la millora notable d'imatge d'ahir va deixar molt refet Alsina. «Tothom ha vist que el Llagostera ja s'assembla al de l'any passat i ara ja és hora que ho comencem a traduir en punts i resultats», deia.

Alsina va explicar que el partit podria haver canviat amb la jugada de Ríos a la primera part que va estar a punt dde ser un autogol de Rober Suárez. «A la segona part hem acabat a dalt amb el partit trencat i gaudint d'opcions», deia un Alsina que va revelar que durant la setmana havia insistit als seus homes que «si el Dépor havia igualat un 2-0 al Barça en mitja part, per què nosaltres no podíem guanyar 0-2 en 90 minuts a Riazro».

El tècnic també va comentar que el nou sistema que està adoptant el Llagostera fora de casa està donant prou resultat. «Estem millorant amb el trivot. Tenim la possessió i fem bones arribades».

La tranqui·litat de Víctor

De la seva banda, Víctor Sánchez va assegurar que no havia patit per quedar eliminats en cap moment. «No he vist perillar l'eliminatòria, però sí que hi ha hagut incertesa pel resultat», deia el tècnic del Deportivo. Víctor va recordar que aquests partits en què el rival «avisa que ve a gaudir d'un camp de Primera i que no hi ha res en joc, són perillosos perquè no enganxen l'afició i poden despistar».