Va arribar la temporada 2011-12 i en aquells moments actuava com a davanter. De seguida es va convertir en un fix en l'onze del Llagostera i a les files del conjunt blaugrana va ser un dels artífexs de l'ascens a Segona A. El futbolista de Granollers, Enric Pi, va ser un dels titulars aquell 21 de juny del 2014 que va eliminar al Nàstic (3-1) en un atapeït Municipal de Llagostera. En aquell onze també hi eren els que en breu seran ja excompanys com Moragón, Aimar, Jordi López, Pitu o Eloy Gila. Enric Pi estava ultimant ahir la seva rescissió amb el Llagostera després que divendres es quedés sense fitxa per fer lloc a l'extrem José Carlos.

Important a Segona B, actor secundari a Segona A. Una bona mostra del poc protagonisme d'Enric Pi aquesta temporada a les files del Llagostera són els números del vallessà. El defensa no ha disputat cap minut en la present temporada i únicament ha tingut aparicions efímeres a la Copa del Rei. Les dues úniques titularitats en el present curs de Pi es van produir en el partit de Copa del Rei disputat a Palamós davant l'Albacete (2-1) i a Saragossa (1-2). Un adéu cantat perquè un reforç, en aquest cas José Carlos, ocupi el seu lloc. Les suplències i les no convocatòries de Pi deixaven clar que tenint en compte les altes federatives dels recents fitxatges com José Carlos o Marcos Tébar havien de provocar algún adéu i, números en mà, el nom d'Enric Pi sortia a totes les travesses.

L'ascendència i els galons d'Enric Pi al llarg d'aquestes cinc temporades a la disciplina llagosterenca ha estat evident i notòria. Com a mostra, la temporada passada, la del debut a Segona A, ell va ser un dels capitans de la plantilla, per tot plegat i per tot allò que ha donat al llarg d'aquestes cinc temporades al club gironí, el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, no dubta a destacar els valors de Pi i la dificultat de la decisió presa: «És molt dur perquè l'Enric és un noi que m'aprecio molt per tot allò que ha donat en aquest club, sobretot a Segona B».

Un dels pesos pesants dins la plantilla del Llagostera, el migcampista, Pitu Comadevall, també valora la marxa d'Enric Pi amb qui ja havia viscut una colla d'anys com a company al Llagostera. «La baixa de l'Enric és una baixa molt sensible per al vestidor perquè era un jugador d'aquells que sempre fa pinya i tot equip el vol tenir», diu el jugador de Salt.

Pitu explica, però, que «el futbol són èpoques i si el cos tècnic ha decidit que la seva estada aquí ha arribat a la seva fi, nosaltres som treballadors del club i hem de respectar les decisions que adopten a l'àrea esportiva».