El Llagostera torna avui als entrenaments després de les vacances de Nadal per començar a preparar la visita de diumenge que ve a Almeria. A l'estadi Juegos del Mediterráneo hi podrà jugar José Carlos, que ja va debutar contra el Mirandés en l'última jornada del 2015 en ser incorporat com a futbolista en atur, però encara no Marcos Tébar, que haurà d'esperar a inscriure's fins al dilluns 4 de gener, quan s'obre oficialment el mercat d'hivern per a futbolistes que provenen d'altres clubs. Amb José Carlos i l'exmigcampista del Girona els blaugrana s'han mogut molt ràpid a l'hora de reforçar-se en la segona finestra que permet la competició i malgrat que semblava que no trigarien a caure noves incorporacions, el fet que el lateral esquerre desitjat, Saúl García, hagi acabat finalment cedit pel Deportivo al Tenerife, farà que tot vagi a partir d'ara molt més lent. Fins al punt que sense descartar-se l'arribada d'un o dos jugadors més, tampoc seria estrany que els fitxatges s'acabessin aquí o que per concretar-ne algun calgui esperar fins a les últimes hores del mercat, el 31 de gener.

José Carlos ja va començar a donar mostres de qualitat contra el Mirandés. És un extrem que té experiència a Primera i que ha defensat les samarretes del Sevilla i el Rayo. Després d'un mes entrenant-se a les ordres d'Oriol Alsina, va convèncer el tècnic. José Carlos estava sense equip després d'haver rescindit amb el Còrdova a principis de la temporada passada, quan va patir una greu lesió en forma de trencament del lligament encreuat. Tébar, per la seva banda, aportarà competència al mig del camp. Des que va abandonar el Girona, no ha acabat de tenir continuïtat ni a l'Almeria a Primera Divisió ni en la seva aventura al futbol anglès. A Llagostera hi ha arribat ara gràcies a la rescissió de contracte amb el seu club, el Brentford, de la segona divisió.

Els tècnics sospiraven perquè Saúl García fos la tercera incorporació però finalment el Deportivo l'ha acabat enviant a Tenerife. Arribats a aquest punt el Llagostera ha decidit frenar el capítol de reforços i pentinar el mercat per analitzar què ofereix i quines posicions cal reforçar. No és descartable que hi hagi alguna nova alta però sí aquesta arriba serà amb el mercat avançat, a l'espera d'esdeveniments. De los Reyes, per tant, es queda sense competència al lateral esquerre, en una posició que, arribats al cas, també poden ocupar Masó i Ríos.

En paral·lel a tot plegat els jugadors estan citats aquest matí al Pla i Arbonès de Palafurgell per reprendre els entrenaments després de les vacances de Nadal. L'equip treballarà a diari des d'avui i fins dissabte, quan emprendrà viatge a Almeria per enfrontar-se diumenge a un rival directe en la lluita per la permanència. Els blaugrana, que encara no han guanyat a fora, tenen una bona ocasió davant d'un equip que estrenarà tècnic, Gorosito.