El Llagostera va tornar ahir a la feina després del parèntesi nadalenc i ho va fer amb una cara nova. El madrileny Marcos Tébar, darrer fitxatge dels blaugrana, es va exercitar per primera vegada amb els seus nous companys al Nou Estadi Palamós-Costa Brava. Després de la sessió, al costat de la presidenta del club, Isabel Tarragó i del secretari tècnic, Javi Salamero, amb qui va coincidir en l'etapa al Girona, Tébar es va presentar davant els mitjans, agraint l'oportunitat que li brinda el Llagostera de tornar a terres gironines i poder demostrar amb minuts tot el seu potencial.

El nou migcampista del Llagostera arriba del Brentford, de la Segona Divisió anglesa, amb qui no havia gaudit ni dels minuts ni de la continuïtat que hauria volgut. Salamero va definir-lo com «un jugador disciplinat tàcticament, amb bon criteri defensiu i toc de pilota» i que signa pels del Gironès fins a final de temporada. Tébar, per la seva banda, va destacar que «estic molt agraït de la confiança de l'Oriol i la presidenta i molt content de tornar a aquestes terres perquè els tres anys que vaig ser aquí vaig ser molt feliç, així que espero donar un alt rendiment».

Preguntat per què havia triat l'oferta del Llagostera, el madrileny va dir que «sobretot per l'interès mostrat pel míster i en Javi (Salamero). Des que va sorgir la possibilitat em van trucar i em van dir que aquí seria un jugador important i seria feliç. Crec que després del meu pas per Anglaterra necessito confiança i tornar a sentir-me jugador. A més a més, he parlat amb companys com Benja i Chus Herrero amb qui vaig coincidir al Girona i m'han parlat molt bé d'aquest club i això és un aspecte important per fer el pas».

Tébar va admetre que «des d'Anglaterra no he seguit gaire la Segona Divisió A però sé que el Llagostera compta amb bons jugadors. Considero que sempre és bo tenir competència en la teva posició». El nou jugador dels blaugrana no podrà debutar encara diumenge a Almeria (el seu exequip, on va anar quan va deixar el Girona) perquè el mercat d'hivern s'obre oficialment dilluns 4 de gener.

«Físicament em trobo bé perquè m'he estat entrenant fins fa tot just dues setmanes a Anglaterra i sí que és veritat que em falta aquell ritme que només et donen els partits, però em trobo bé», va deixar anar preguntat per si es veia preparat per jugar l'altra setmana, contra el Leganés. També va parlar de la seva experiència a Anglaterra: «Esportivament parlant no ha sigut bona perquè no he tingut gaires oportunitats. Vaig arribar al Brentford amb molta il·lusió, però, al principi, tot i jugar quatre o cinc partits, després vaig patir una lesió i ja no vaig tornar a jugar més».