La primera junta d'accionistes del Llagostera convertit en Societat Anònima Esportiva (SAE) va servir ahir a la tarda per aprovar el pressupost més alt de la història del club per aquesta present temporada: 5.299.000 euros, sobretot gràcies als més de 4 que arribaran via ingressos televisius i que encara podrien ser més perquè l'acord del repartiment dels drets no està tancat. En una assemblea ràpida, de no més d'un quart d'hora, en què hi va haver representat el 76,92% del capital social tot i que en persones físiques el número d'assistents va ser més aviat reduït, la presidenta Isabel Tarragó també va anunciar uns beneficis de 5.520,65 euros de l'exercici passat, el del debut dels blaugranes al futbol professional després de l'ascens a la Lliga Adelante. Si els números no fallen, la previsió és que aquest any també es tanqui amb superàvit ja que s'ha pressupostat una xifra de diners per la televisió que pot créixer i una de despeses de plantilla (3,6 milions) a partir del límit salarial que té el club i que és probable que no s'arribi a esgotar.

Actualment el Consell d'Administració de la UE Llagostera-Costa Brava està format per cinc membres (tot i que els estatuts només en reclamen tres): Isabel Tarragó exerceix de presidenta, Joan Mestres de vicepresident primer i Josep Esteba de vicepresident segon. Segons es va fer públic ahir en la junta, Francesc Vilanova fa les funcions de secretari, i Pere Amargant, de vocal. El club està a l'espera que el Consell Superior d'Esports validi la conversió en SAE per convocar una nova junta extraordinària on es podria ampliar l'organ gestor amb l'entrada de nous membres. Segons va explicar ahir Tarragó, el tràmit ja estaria aprovat i ara només quedaria informar-ne al club.

En la junta d'accionistes d'ahir hi van assistir el tècnic del primer equip i director esportiu, Oriol Alsina; el seu ajudant, "scar Álvarez, i l'entrenador de porters, Kiko Martí. Va ser un acte de breu durada, que no va superar el quart d'hora, i on el Consell no va tenir cap problema per aprovar els punts inclosos a l'ordre del dia. De fet, no hi va haver ni precs ni preguntes. El Llagostera va culminar la conversió l'estiu passat reunint els 1,9 milions que li demanava el Consell Superior d'Esports. Té un total de 88 accionistes.