El Llagostera segueix negat lluny de Palamós i aquesta tarda a Saragossa ha encadenat la desena derrota del curs a domicili que el deixa amb 17 punts a 4 de la permanència a l'espera dels resultats de demà de Mallorca i Osca. Els d'Oriol Alsina han caigut en un partit on el porter René ha evitat una derrota més àmplia del Saragossa. Al final però el gol de Pedro a la mitja hora ha servit als aragonesos per sumar tres punts. Els gironins pràcticament no han gaudit d'ocasions i no han fet patir els locals per la victòria.

El Llagostera ha començat seriós durant els primers minuts però mica en mica el Saragossa s'ha anat fent amo i senyor del partit. Els aragonesos han tingut dues clares ocasions per marcar abans que Pedro superés René després de guanyar l'esquena a De los Reyes (m.29). Oriol Alsina ha canviat el sistema a la segona part amb l'entrada de Benja per Fran Cruz a la recerca de més presència en atac. El tècnic gironí ha fet reaparèixer Emilio Sánchez i debutar Edu Oriol per tal d'intentar la igualada. El migcentre extremeny ha tingut l'ocasió més clara dels gironins en tot el partit amb un xut creuat que ha llepat el pal de Bono. Als darrers minuts, Diamanka i Pedro haurien pogut eixamplar l'avantatge mentre que els gironins no han tingut poder d'intimidació per buscar un empat que hauria suposat or.

Fitxa tècnica:

1 - R. Saragossa: Bono; Isaac, Vallejo, Cabrera, Rico; Erik Morán, Dorca, Diamanka (Rubén, min.92); Hinestroza (Sergio Gil, min.65), Ortuño (Ortí, min.83) i Pedro.

0 - U.E. Llagostera: René; Masó, Fran Cruz (Benja, min.57), Jorge, Samu (Edu Oriol, min.77); Imaz, Tito, Marcos Tebar, Ríos Reina; Escassi (Emilio, min.68) i Juanjo.

Gols: 1-0. min.30. Pedro.

Àrbitre: Trujillo Suárez, ha amonestat amb targeta groga a Samu i Imaz.

Incidències: partit corresponent a la jornada 21 de la Lliga Adelante disputat a l'estadi La Romareda de Saragossa davant uns 15.000 espectadors.