Oriol Alsina va destacar en la coferència de premsa posterior a la derrota del Llagostera, que "la victòria del Saragossa ha estat clara i merescuda. Han estat millor que nosaltres". El tècnic de l'equip gironí va veure com aquesta setmana, tres jugadors se sumaven a la llista de lesionats de l'equip i dificultaven la preparació pel partit a terres aragoneses. "Hem tingut molts despropòsits en aquesta última setmana. Les baixes de Jordi López, Querol i José Carlos s'han sumat a les que ja teníem, fins al punt de viatjar amb 8 absències".

El Llagostera va sortir a "aguantar el partit". Coneixedors de la dificultat de l'enfrontament i de les necessitats que també tenia el rival, el conjunt blaugrana va fer uns bons minuts abans d'encaixar el gol. "Tots els jugadors han sortit amb molta intensitat". Alsina va recalcar que, novament, "el gol arriba després d'un error defensiu per part nostre. Fins aleshores estavem ben plantats sobre el terreny de joc i quan ells han marcat, el partit s'ha complicat".

A partir del seu gol, l'equip va patir més dificultats i René va resultar clau perquè l'1-0 fos el resultat definitiu al marcador. "A la segona part hem anat a per totes. Hem arriscat, hem canviat defenses per jugadors més ofensius i ho hem intentat. A l'últim quart d'hora el Saragossa ha creat més ocasions perquè nosaltres hem arriscat i hem anat més a l'atac".

El Llagostera només ha sumat 1 punt fora de casa en tota la temporada i Oriol Alsina es va mostrar crític amb aquesta situació. "Ara mateix a fora de casa no ho podem fer pitjor. Hem d'estar forts a casa i millorar molt a domicili, que és on hem de fer una passa endavant". El Llagostera i Alsina ja comencen a fer un compte enrere dels partits que queden per acabar la competició i a fer càlculs. "A Llagostera ens caracteritzem per assolir els reptes complicats. Dels 21 partits que queden, n'hem de guanyar 10 o empatar molts partits". No obstant això, l'equip ha demostrat que sap jugar contra tots els rivals. "Hem de jugar tots els partits com si fossin una final".

A Saragossa segurament l'equip no va fer tants mèrits per guanyar com sí que va passar en els últims desplaçaments que va fer l'equip llagosterenc. "A fora de casa no tenim gaire sort. Hem perdut els últims partits i un d'ells, per culpa d'un gol en fora de joc. Hem de recuperar l'estat anínic de la plantilla". Respecte aquest aspecte, Alsina ratifica que necessiten una victòria per canviar l'estat d'ànim. "Hem d'estar mentalitzats que la lliga és llarga i que hem de lluitar fins al final". El proper objectiu, intentar puntuar al Sadar.

Mentrestant, el club segueix treballant per trobar un lateral esquerre que reforci la plantilla.