El Llagostera ha anunciat aquest matí que ha rescindit el contracte del brasiler Giva, que penjava d'un fil des que es va reincorporar a l'equip, després de les vacances de Nadal, quatre dies tard. El migcampista es va formar al Santos i va compartir vestidor amb el davanter del Barça Neymar. Fins i tot Giva va arribar a estar en l'òrbita dels barcelonistes perquè es van reservar una opció sobre ell en el complicat traspàs de Neymar cap el Camp Nou.

Definitivament els dos brasilers que van arribar al Llagostera l'estiu passat no passaran a la història pels seus mèrits futbolístics i sí pel seu escàs rendiment. Abans que rescindissin Giva, el club també havia prescindit de Mosquito, que no s'havia adaptat a la nova vida europea.

El conjunt d'Oriol Alsina aprofitarà el lloc que ha deixat buit Giva per tancar algun altre reforç en el mercat d'hivern després de Nando Quesada, José Carlos, Marcos Tébar i Edu Oriol. Tot per reflotar un equip que va penúltim a la classificació i que al final de la primera volta té la permanència a cinc punts de distància.