El Llagostera va presentar ahir a Palafrugell el gadità Álex Cruz com a nou jugador per aquesta segona volta i la temporada vinent. El lateral esquerre arriba per competir amb Samu de los Reyes després de la marxa d'Enric Pi. Álex Cruz és la darrera incorporació que fa el conjunt d'Oriol Alsina per tal d'apuntalar una plantilla que haura de picar pedra de valent per abandonar les posicions de descens, després de les arribades aquestes últimes setmanes de Nando Quesada, José Carlos, Tébar i Edu Oriol. Al costat de la presidenta, Isabel Tarragó, i del secretari tècnic, Javi Salamero, el nou futbolista dels gironins, tot i provenir d'una categoria inferior, té l'aval i l'experiència d'haver jugat més de 160 partits a Segona A.

Les primeres paraules d'Álex Cruz van ser d'agraïment: «vinc a un gran club i agraeixo la confiança dipositada en mi perquè fer una altra vegada el salt a Segona A significa molt». L'exjugador del Toledo, el Nàstic i el Jaén, entre d'altres es defineix com un futbolista que «vol mantenir la posició defensiva i pujar per sorpresa quan es pugui». El trampolí que significa el Llagostera i que l'impulsa novament a la Segona A, també implica el repte de competir amb Samu de los Reyes a l'hora de gaudir de minuts. Segons l'andalús, «mai és fàcil ser titular i en cap equip t'asseguren ser-ho, ni a Toledo ho tenia i aquí molt menys. Sé que m'ho hauré de treballar dia a dia i després la decisió serà de l'entrenador».

A pesar d'haver tancat la primera volta amb uns números d'allò més preocupants, penúltims i sense vèncer a fora, Álex Cruz, confessa haver trobat «un vestidor molt unit. René m'ha presentat als nous companys i he vist un ambient molt positiu». Des de l'arribada via Córdova de Samu de los Reyes, aquest s'ha fet amb la propietat del carril esquerre. La competència per desbancar-lo la veu així el gadità: «no sé quines possibilitats tindré de jugar, però, sí que prometo treball, il·lusió i moltes ganes». El nou jugador del Llagostera es posa a les ordres d'Oriol Alsina «mentalment fresc, fort, amb ritme de partits i convençut de lluitar al màxim en el dia a dia. Convençut i il·usionat que ens salvarem».

«Hi ha temps per salvar-se»

La situació de l'equip no és bona. El Llagostera fa sis jornades que no guanya, amb cinc derrotes i un empat, però això no desanima un Álex Cruz que creu que hi ha temps per aixecar el vol en la segona volta que els blaugrana començaran diumenge vinent a el Sadar. «I tant que hi ha temps i equip, vaig viure una experiència similar al Jaén i puc dir que la Segona A és molt igualada i ens cal encadenar bons resultats, ser constants i lluitar perquè al final tindrem les nostres opcions, segur». Dels seus nous companys, Álex Cruz va explicar que havia coincidit amb René al Jaén i amb Jorge García al Nàstic.

D'altra banda, el secretari tècnic del Llagostera, Javi Salamero, va voler destacar les facilitats del Toledo en les negociacions pel fitxatge d'Álex Cruz. Segons ell «vull agrair-los les facilitats donades perquè es tracta d'un jugador que era titular amb ells i la predisposició del director esportiu i l'entrenador ha sigut fantàstica».

El mercat de fitxatges encara continua obert fins a finals de mes i el Llagostera, tot i haver incorporat ja cinc nous futbolistes, no tanca cap porta per si de cas surt una bona opció. En aquest sentit, Javi Salamero, va comentar que «fins que no es tanqui el mercat la nostra obligació és la d'intentar millorar la plantilla i estarem a l'aguait del que pugui passar». Satisfet de les incorporacions fetes fins ara, Nando Quesada, José Carlos, Tébar, Edu Oriol i Álex Cruz, el secretari tècnic va reconèixer que els responsables de l'àrea esportiva del Llagostera «estem contents amb els fitxatges perquè veig que amb la seva arribada l'equip està agafant un altre aire pel que fa a la mentalitat». Segons Salamero «ara només falten les victòries, que no dubto que arribaran».

En l'àmbit esportiu, Escassi i Tito que van acabar tocats en l'últim partit disputat a la Romareda contra el Saragossa, ahir no van participar en el partidet d'entrenament. Tampoc ho va fer el saltenc Pitu qui provarà en els propers entrenaments si arriba en condicions per viatjar a Pamplona. En canvi, el defensa Ruymán sí que va participar com un més en l'entrenament demostrant que la seva reaparició pot ser imminent.