El Llagostera està aprofitant al màxim les últimes hores del mercat i ahir va fer oficial l'arribada del davanter de 25 anys Adolfo Enríquez García "Fofo" (Mallorca), i augmentar així la pólvora en la línia atacant. La falta de gol ha fet que en una setmana l'equip d'Oriol Alsina incorporés dos jugadors d'atac en només, Natalio i ara Fofo, que s'ha convertit així en el setè reforç d'hivern. Però l'arribada de Fofo comportarà que el Llagostera haurà de donar de baixa una fitxa, i la presència a la grada de Fran Cruz en l'últim partit ha fet disparar totes les especulacions sobre que pugui ser ell l'escollit. Segons ha pogut saber aquest diari, és qui té més números, tota una sorpresa perquè havia estat fins dissabte indiscutible i és un dels pilars de l'equip.

Fofo, format a les categories inferiors de l'Alacant, va passar també pel filial del Vila-real amb qui va fer el salt a Segona divisió. Després el Ponferradina s'hi va interessar i el 2010 va fitxar-hi i s'hi va quedar 3 temporades. D'allà va anar al Mallorca on hi ha disputat l'última temporada i mitja. Curiosament el Mallorca és un dels dos equips que ha marcat menys gols que el Llagostera aquest any. Els balears n'han anotat 18 pels 19 dels blaugranes. L'altre és el cuer de la categoria, el Bilbao Athletic amb 11. Oriol Alsina reconeixia després de la derrota a Saragossa que a l'equip li faltava gol, per això les dues incorporacions d'aquesta setmana després de l'arribada de Natalio a principis de setmana. L'arribada de Fofo incorpora més competència a la línia atacant dels gironins.

Amb tot, la realitat és que molt haurà de millorar el Llagostera si vol disputar la seva tercera temporada a la Liga Adelante. Ara mateix els d'Oriol Alsina tenen només 18 punts, amb la segona volta començada i es troben a 7 punts de la salvació, un més que la jornada passada. La realitat és crua pels llagostarencs ja que només el Bilbao Athlètic cuer, i l'Almeria que és qui precedeix al Llagostera, han sumat menys victòries que els d'Alsina. L'aspecte golejador és també alarmant i és que l'equip només ha fet dos gols en els últims 8 partits.

De les 6 incorporacions que ha fet l'equip gironí en aquest mercat d'hivern, 3 són jugadors de vocació ofensiva com Fofo, Edu Oriol, i Natalio que va ser titular en l'últim partit de lliga contra el Lugo i va ser un dels jugadors més destacats on va tenir bones opcions. De fet, el davanter valencià va aconseguir generar bones opcions i va donar sensació de perill, cosa que no s'aconseguia des de feia molts partits.

Així doncs, amb Fofo, s'espera tenir més presència en atac i intentar treure un bon resultat diumenge que ve a Vitòria on el Llagostera ha de començar a remuntar aquests 7 punts de desaventatge que té amb l'Osca que és qui marca la permanència. L'objectiu no serà fàcil: l'Alabès és ara mateix el líder en solitari de la lliga amb 43 punts i el segon equip menys golejat de la categoria, darrera del Leganés, amb només 21 gols encaixats.