El Llagostera no va fer cap nova incorporació ahir ja que tenia tancat el capítol d'entrades amb les arribades de José Carlos, Edu Oriol, Tébar (Brentford), Álex Cruz (Toledo), Natalio (Numància) i Fofo (Mallorca). Això sí la incorporació del davanter del Mallorca feia que hi haguessin 26 jugadors amb llicència professional a la plantilla la qual cosa obligava el club a donar una baixa. Al final, tal i com es veia venir, l'escollit va ser Fran Cruz. El central andalús ja no va ser convocat dissabte passat contra el Lugo un fet que va fer disparar totes les alarmes. Després de rumiar-s'ho molt, el club va confirmar a dos quarts de dotze de la nit, mitja hora abans que es tanqués el mercat, que havia rescindit l'acord amb el central firmat l'estiu passat fins el juny del 2017.

El defensa andalús deixarà lliure el dorsal 19 perquè el llueixi Fofo. Fran Cruz va arribar a finals d'estiu procedent del Còrdova amb la missió de substituir Pedro Alcalá, fitxat pel Girona. El cordovès ha jugat 16 dels 22 partits disputats fins ara, sempre de titular, i acumulant més de 1.300 minuts. El fet de tenir jugadors com Escassi, Tito o Aimar que poden actuar a l'eix de la defensa va fer que Oriol Alsina es decantés finalment per ell a l'hora de sacrificar un futbolista de la plantilla actual. Així, el Llagostera es queda ara amb només tres centrals purs que són Jorge García, Ruymán i Chus Herrero. Els dos últims però estan lesionats. A més a més pel partit de diumenge al camp del líder Alabès, Escassi està sancionat per la seva expulsió contra el Lugo.

La baixa de Fran Cruz tanca el capítol de sortides que han protagonitzat Mosquito, Enric Pi (Badalona), Juanto Ortuño (Os Belenenses), Eloy Gila (Sabadell), Mosquito i Giva. Aquest últim negociava ahir amb el Freamunde de la Segona divisió portuguesa després de refusar l'Hèrcules.