Una setmana més, Oriol Alsina i la parròquia llagosterenca tornaven a quedar-se amb la mel als llavis veient com l'equip tenia i generava ocasions però el desencert de cara a porteria acabava sent decisiu perquè l'equip, en aquest cas, marxés derrotat de la seva visita a l'estadi de Mendizorrotza.

En la roda de premsa posterior al partit, Alsina es va mostrar crític per algunes decisions de l'àrbitre. "És molt injust que en la situació en què es troba l'equip i després del partit que estàvem fent, no s'expulsi un jugador local per agressió, no se'ns xiuli un penal molt clar, i el seu gol el concedeixin quan era en fora de joc". L'entrenador del conjunt blaugrana va "acceptar-ho" i va lamentar també "les cinc o sis ocasions clares de gol que no han marcat els nostres davanters, que ens haurien pogut donar no només l'empat, sinó que fins i tot la victòria".

El partit de l'equip va ser bo i segurament sí que es mereixia alguna cosa més que no la derrota final. "Hem fet el millor partit de la temporada a domicili", argumentava el tècnic mentre es mostrava "orgullós" per l'esforç i el partit que havien disputat els seus jugadors ni més ni menys que al camp del líder. "Hem fet un partit molt bo contra el líder de la categoria i l'equip que quedarà campió". La frustració d'Oriol Alsina pel resultat final es va evidenciar en una roda de premsa on també va voler destacar que "qualsevol aficionat que ha vist el partit des de l'estadi pot dir que el Llagostera és el millor visitant que ha passat per aquí".

L'equip, cuer de la Lliga Adelante, està immers en la lluita per la salvació i per això l'entrenador del conjunt gironí considera que "és dur per nosaltres competir com ho hem fet de tu a tu contra el millor equip de la lliga i el que quedarà en primera posició".

Oriol Alsina va recordar també que l'equip arribava a Vitòria amb "vuit baixes, quatre o cinc de molt importants" i que, tot i això, "no hem deixat jugar el rival com ells ho haguessin volgut fer" i que la diferència entre un equip i l'altre és que jugadors com Toquero, "dels millors de la lliga en la seva posició", va aconseguir "ficar-la a dins", sent així una de les diferències per "estar a dalt o a baix a la classificació". Finalment, el tècnic maresmenc del Llagostera va voler recalcar que la victòria per l'Alabès va ser "més desencert per part nostra que no mèrit seu".

Pepe Bordalás

El tècnic de l'Alabès, Pepe Bordalás, va destacar en la roda de premsa posterior al partit que el Llagostera "ens ha posat moltes dificultats, sobretot en joc directe. És un equip que no especula i no hem estat gens còmodes sobre el terreny de joc, però al final hem pogut guanyar".

L'entrenador del conjunt vitorià va elogiar el treball de l'equip d'Alsina i va afirmar que "ha estat un partit molt complicat davant un rival que no està en el seu millor moment quant a resultats, però que en qualsevol partit pot capgirar les seves estadístiques".

Els tres punts permeten a l'Alabès seguir al capdavant de la classificació i per a Bordalás "el partit d'avui és un exemple del que costa guanyar els partits". Finalment, va recalcar que "el Llagostera guanyarà partits d'aquí al final, cap equip vol descendir".