La setena i última incorporació del Llagostera 2015-16 en el mercat d'hivern, Fofo, es va presentar ahir a Palafrugell. El davanter mallorquí va explicar que arribva a l'equip amb l'objectiu de trobar els minuts que no tenia a Mallorca, convençut d'acabar assolint la permanència malgrat que els blaugranes ja la tenen a set punts de diferència.

El davanter, de 25 anys, va començar dient que s'havia decantat per l'oferta d'Oriol Alsina "per la confiança mostrada cap a mi". Fofo, que va dir que tenia ofertes de l'estranger, va valorar en aquest cas "la proximitat i l'aposta de l'Oriol cap a mi". El nou jugador del Llagostera ja es va posar a disposició del tècnic pel partit de diumenge a Vitòria: "Em trobo bé, estic a la seva disposició, i que ell decideixi la posició que vulgui per mi".

Sobre les possibilitats de mantenir la categoria el davanter va indicar que "és complicat però crec que és millor no mirar la classificació i com se sol dir ara, anar partit a partit. Una de les claus a seguir a partir d'ara "és la de centrar-nos en nosaltres i no fixar-nos en els altres".

En l'entrenament d'ahir José Carlos i Álex Cruz s'exercitaven a part, mentre que Emilio Sánchez va fer carrera contínua observat per Xevi Coll.

El central Fran Cruz, rescindit dilluns per fer lloc a Fofo, es va entrenar amb els gironins a l'espera d'alguna oferta.