És el nou fitxatge més utilitzat amb 405 minuts. Marcos Tébar va arribar el passat desembre a la disciplina del Llagostera i, de moment, s'ha guanyat la confiança d'Oriol Alsina. El migcampista tenia un triple objectiu: col·lectivament, ser un suport per reparar una plantilla excessivament castigada per culpa de les lesions; donar un cop de mà en l'intent d'aconseguir l'ambiciós i complicat repte de la salvació i, en l'aspecte personal, recuperar aquells minuts que no va tenir a Anglaterra.

El madrileny aterrava a la Costa Brava procedent de la Segona Divisió anglesa i de no comptar ?gaire al Brentford, una situació que ha canviat de dalt a baix perquè al costat d'Alsina la seva participació ha estat immediata. En el primer partit que l'ex-Girona va poder ser convocat, a casa davant el Leganés (0-1), ara fa cinc jornades, l'entrenador li va donar l'alternativa ingressant al terreny de joc en el lloc de Pitu Comadevall perquè Tébar disputés la segona meitat. Després d'aquells 45 minuts, el migcampista no ha tornat a marxar de l'onze i ara ja suma quatre titularitats consecutives, havent completat, a més a més, els 90 minuts contra el Saragossa, l'Osasuna, el Lugo i l'Alabès.

Ja sigui perquè el joc del futbolista ha covençut Alsina o perquè l'atapeïda infermeria no permet escollir, el cas és que de les set noves incorporacions dels llagosterencs, Nando Quesada, José Carlos, Edu Oriol, Natalio, Fofo i Álex Cruz, Tébar és qui ha gaudit de més protagonisme. De ben segur que Tébar està satisfet del rol i de la confiança que té el cos tècnic cap a ell. Una altra història que l'ex-Brentford espera que canviï més aviat que tard és la desoladora trajectòria de l'equip, amb ell damunt el rectangle de joc el botí és d'un empat i quatre derrotes.

La majoria de les altres cares noves del mercat d'hivern també s'han pogut estrenar, tot i que cap ha tingut tanta participació. Alguns han vist frenada la seva continuïtat per culpa de les lesions com José Carlos o Edu Oriol, d'altres com Natalio Lorenzo o Fofo, només aterrar, ja han debutat, mentre que els menys afortunats dels nouvinguts i a hores d'ara amb el comptador de minuts a zero són el migcampista Nando Quesada, ?inèdit per motius tècnics i el defensa Álex Cruz per culpa d'una lesió.

El Llagostera va començar a preparar ahir la visita de l'Albacete de diumenge al Nou Estadi amb una doble sessió, al matí a Palafrugell i a la tarda a Palamós, l'escenari del partit.