Les jornades van passant i l'Alabès continua instal·lat al capdamunt de la classificació, alimentant, de mica en mica, el somni de tornar a la Primera Divisió, una categoria que fa uns quants anys que no trepitja. De moment, tot just a l'inici de la segona volta, els vitorians saben que encara els queda molta feina per fer i que aquest diumenge hi ha una nova oportunitat per seguir sumant punts. Mirant la classificació, els de Bordalás no haurien de tenir massa dificultats contra un Llagostera despenjat que fa un món que no guanya. Però a Mendizorrotza, ningú se'n fia.

Ho deia el dimecres Dani Pacheco i ahir ho confirmava Juli, un altre dels jugadors amb més qualitat de la plantilla. El migcampista d'Alcoi era l'encarregat d'atendre els mitjans de comunicació i va advertir sobre els perills dels gironins. "S'han reforçat prou bé i estic convençut que vindran al nostre camp a totes per intentar treure un resultat positiu. Hem de tenir paciència perquè ells de ben segur que ens posaran les coses molt complicades i no serà fàcil guanyar", valorava. Juli, tot i això, confia que els tres punts es quedin a casa un cop més. "Estem acostumats a jugar partits difícils. Estem concentrats a treballar setmana a setmana i no mirar més enllà. Per això, si estem al nostre millor nivell, segur que podem guanyar el Llagostera". Un dia abans era Dani Pacheco el que pràcticament calcava el discurs del seu company, recordant que els d'Oriol Alsina "estan intentant sortir de la part baixa" i que per això guanyar-los serà una empresa "complicada". "En aquesta Lliga no pots despistar-te ni un sol moment. No ens podem relaxar i menys aquest cap de setmana. Si ho fem, tenim molts números de patir un ensurt".

Tots disponibles

La primera plantilla de l'Alabès es va entrenar ahir amb tots els jugadors disponibles, després que el tècnic José Bordalás hagi recuperat Jagoba Beobide i Facundo Guichón, futbolistes que a l'inici de la setmana no havien pogut treballar amb el grup. El primer per culpa d'una gastroenteritis i l'altre per un esquinç al turmell. El dimecres, tots dos es van reincorporar a la feina.