La UE?Llagostera-Costa Brava Societat Anònima Esportiva és ja una realitat oficialment des de principis de mes, una vegada el Consell Superior d'Esports (CSD) va tornar al club les escriptures segellades i aquest va poder formalitzar-ne la inscripció al registre. Aquest vistiplau definitiu era el darrer obstacle, tràmit en aquest cas, per culminar la transformació del club en SAE després que al juliol passat s'aconseguissin cobrir els 1,9 milions d'euros de capital social fixats. Un cop tot el procés ha arribat a bon port, el club ha convocat pel proper 23 de març (13.00 al Pavelló de Llagostera) una Junta General Extraordinària en la qual entre els punts destacats hi haurà el nomenament de cinc nous consellers, un dels quals serà l'entrenador Oriol Alsina.

El Consell d'Administració actual del Llagostera està format per cinc membres (Isabel Tarragó, Joan Mestres, Pere Amargant, Francesc Vilanova i Josep Esteba). A l'assemblea s'aprovarà l'ampliació del consell fins a deu membres. La resta de nous integrants seran Salvador Xicola, Joan Miquel Jaume, Toni Beneito i Èdgar Alsina. Oriol Alsina i Isabel Tarragó han defensat sempre que el Llagostera és un club «atípic i diferent». Una filosofia que ha dut el club de Tercera Regional a Segona Divisió (LFP) en deu anys i que el diferencia de tots els altres. Només així s'explica que l'entrenador entri al Consell d'Administració, quelcom del tot impossible en qualsevol altre club professional. Alsina exerceix també les tasques de director esportiu.

A la junta del mes vinent també s'aprovarà el nomenament d'un conseller delegat, funció que anirà a càrrec de la presidenta Isabel Tarragó. Un altre dels punts de l'ordre del dia serà la supressió de la limitació que imposaven els estatuts a que una mateixa persona posseís més del 10% del capital social. Aquesta clàusula es va posar per evitar l'entrada d'un magnat estranger. Un cop coberta la SAE el club no la veu necessària.