L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, ha lamentat al final del partit la derrota contra el Girona per un penal que, segons ell, no era. "Més val que no digui res perque cada setmana ja veieu quê passa. El futbol és així, algun dia canviarà la nostra sort i la pilota al pal entrarà, ens xiularan un penal a nosaltres, o ens concediran un gol que ha entrat en l'últim minut», fent referència en aquest darrer exemple a l'acció que hauria estat el 2-2 la setmana passada a Tenerife però que el col·legiat no va concedir.

El tècnic ha assegurat que "Mata, que és un tiu noble, s'ha disculpat a René i Aimar per haver fet una piscina" en la jugada del penal, unes declaracions que el davanter del Girona ha rebutjat. Segons el madrileny "qui decideix és l'àrbitre i no tinc res a dir. Jo he anat a celebrar el gol amb els meus companys i l'afició i no he dit res a ningú. Per mi sí que és penal. Jo als jugadors del Llagostera els he animat perquè a ningú li agrada veure's en aquesta situació, però res més".

Alsina ha acabat la seva intervenció lamentant també l'allau de baixes i problemes físics. Masó no ha pogut jugar perquè s'ha lesionat en l'escalfament, José Carlos no ha entrat ni a la llista i Querol, que no s'entrenava des de dimecres per un cop, ha jugat infiltrat.