Oriol Alsina va començar la seva valoració a la sala de premsa reconeixent que "un cop més no hem sortit com havíem de sortir, i només començar en una jugada desgraciada de mala sort ens han fet el primer i el partit s'ha complicat. Poc després ens han fet el segon, i evidentment la cosa encara s'ha complicat més. A partir d'aquí crec que hem aconseguit practicar el futbol que estem jugant últimament fora de casa. La prova està que hem aconseguit escurçar les diferències amb un gol d'Imaz després d'una jugada llarga. En aquesta primera part hem seguit insistint, hem generat alguna altra ocasió de gol, sobretot hi ha hagut una jugada que han tret els jugadors del Tenerife de sota pals quan el porter ja estava vençut. Hem sortit bé a la segona part, després hem fet els canvis i sembla que ens hem refredat una mica. A l'últim quart d'hora hem arriscat molt, i hem tingut dues ocasions molt clares. Una de Benja, a part d'alguna jugada de còrner, i després la jugada fatídica, la jugada que hauria significat el 2-2". Alsina va continuar admetent que "nosaltres és evident que veníem a buscar la victòria, però un punt, i més tenint en compte com havia anat el partit, era molt positiu. L'hem posat a dins, l'àrbitre ha dit que no i a la contra ens fan el 3-1. Un cop més, crec que hem merescut molt més del resultat que hem tingut, però a fora no hi ha manera".

Preguntat per la mala sortida del seu equip, Oriol Alsina, va reconèixer que "ens ha faltat quelcom defensiu. No podem sortir així, perquè segurament si no haguéssim fet aquesta sortida, el resultat no hagués estat aquest". A la sala de premsa, també se li va preguntar pel retorn de Chus Herrero damunt dels terrenys de joc de qui va dir que "portava gairebé dos mesos sense jugar. Una operació que havia de ser més curta, al final s'ha allargat més del previst. És un jugador que ens aporta moltíssim".

Tornant a parlar del partit, Alsina encara visiblament afectat per la derrota, va voler destacar que "hem tingut opcions de puntuar fins a l'últim moment. Un cop més marxem amb bones sensacions, però sense cap punt cap a casa. Segurament ha entrat, però no ens l'han donat, i tot això, un cop més no serveix de res. Per tant, ara no ens podem lamentar perquè no serveix de res". De l'acció final del gol fantasma, Alsina va dir que "quatre o cinc jugadors diferents que estaven en aquella posició m'han dit que la pilota ha entrat sense cap mena de dubte. La pilota ha entrat d'un pam. Els jugadors estan tocats una vegada més perquè no se'ns pot escapar un partit per una decisió com aquesta". Preguntat com s'aixeca un equip després de tants cops, Alsina va limitar-se a dir que "ara hem de pensar amb el següent partit. Ara cada partit és una final. L'equip està fotut, però demà -avui- quan mirem les imatges veurem que hem fet moltes coses bé, i alguna malament que intentarem corregir. Això algun dia ha de canviar. Aquestes decisions que et fan guanyar o perdre un partit, algun dia s'han de decantar del nostre favor". Finalment del següent partit, el derbi de dissabte (18 h) a Palamós contra el Girona, Oriol Alsina va admetre que "serà un partit molt complicat. El Girona està en un bon moment. Haurem d'intentar tenir el rendiment que normalment tenim nosaltres a casa.

"Ens ha costat sentenciar"

El tècnic del Tenerife, el mallorquí Pep Martí va començar la seva valoració explicant que "ha estat un partit on tot s'ha posat de cara, però després hem entrat en una dinàmica de no trobar la pilota. Ens ha costat sentenciar i per això hem hagut de patir fins al final".

Qüestionat per la manca de continuïtat, el màxim responsable tècnic del Tenerife va admetre que "hi ha coses per millorar, tot i que acabo orgullós per l'esforç dels jugadors. Som capaços de generar més futbol. Cal analitzar les causes. Parlarem amb els nois per veure com es troben. Cal tenir més continuïtat en el partit, això és evident, va sentenciar en la intervenció sobre aquesta qüestió.

A l'entrenador local també se li va preguntar per l'acció prèvia al 3-1, quan un xut del llagosterenc Benja Martínez, va ser tret in extremis pel porter Dani Hernández. "M'han dit els jugadors que no ha entrat. En tot cas ja no es pot canviar. Aquesta jugada és evident que ens beneficia perquè després ha arribat el tercer gol".