L'entrenador del Valladolid, Miguel Ángel Portugal, es va mostrar molt satisfet per la victòria del seu equip, la segona consecutiva, davant un Llagostera "que no ha pogut controlar-nos". Tal i com destacava poc després Oriol Alsina, Portugal va assegurar que "hem tingut més profunditat per banda i més arribada, sabíem que per bandes els podíem fer mal. Estic molt content amb els meus jugadors". Respecte al partit, el tècnic del conjunt castellà va assegurar que "la pluja ha condicionat una mica el nostre joc però tot i així hem pogut jugar la pilota amb comoditat". Abans de concloure la roda de premsa, Portugal va afegir que "el camí no serà fàcil però volem ser a dalt. Estem en la bona línia". ddg valladolid/girona

Oriol Alsina va sortir a roda de premsa trist per la contundent derrota del seu equip a Valladolid i pel joc ofert pels seus jugadors, sobretot a la primera meitat. "La victòria del Valladolid és molt justa, han estat superior a nosaltres".

I és que la primera part de l'equip gironí no va ser gens bona i això va ser una llosa que l'equip no va saber aixecar. "Ens ha costat arribar, no hem generat ocasions i ells, sobretot per les bandes amb Mujica i Villar ens feien molt mal". A tot això, Alsina afegia que "ni defensàvem ni atacàvem bé". Tot i això, l'entrenador maresmenc va recalcar que "a la segona part hem estat millor però en el moment que ens han fet el segon gol el partit s'ha acabat. Hem intentat arriscar una mica més però no hem tingut el millor dia".

Oriol Alsina tenia clar que el partit a Valladolid "ha estat el pitjor de les últimes quatre sortides que hem fet". Al davant, tenien un equip que lluita per entrar en places de play-off i que "lluitaran fins i tot per ocupar una de les dues primeres posicions". El tècnic del conjunt blaugrana va recalcar que "a la primera part estàvem molt separats. Hi ha hagut jugadors que no han estat en el seu millor nivell. No estan al mateix nivell quan juguen a casa que quan ho fan a fora i això ho hem de gestionar".

El que té clar tant Oriol Alsina com la plantilla, i ho van tornar a destacar un cop finalitzat el partit a Valladolid, va ser que la salvació passa per l'estadi Palamós-Costa Brava. "A casa no podem fallar, això ho tenim clar. Ens marquen pocs gols i som conscients que si fallem a casa hem de sumar a fora per recuperar-ho". L'entrenador va admetre que "el futbol està sent injust per nosaltres" pel què fa als resultats finals de molts partits.

"Prefereixo perdre un partit per 3 a 0 que perdre tres partits per 1 a 0". Oriol Alsina va subratllar que "ara mateix queden 12 jornades per acaba el campionat i juguem 7 partits a casa i 5 a fora. Cada vegada queden menys punts en joc i tot i que portavem dos bons resultats, només vam poder retallar un punt respecte la salvació. Ara toca pensar en l'Alcorcón per sumar sí o sí els tres punts".

El que es va mostrar molt crític en la roda de premsa posterior al partit va ser el defensa Jordi Masó. El català va afirma que "no podem repetir un partit com el d'avui. Tots els jugadors hem de ser humils i fer autocrítica".

A més a més, el lateral del Llagostera va afegir que "o canviem el xip o no aconseguirem el nostre objectiu, la salvació. Arribàvem al partit amb esperances i marxem amb un cop molt dur".