Amb patiment, però amb final feliç i amb un somriure d'orella a orella. Així va viure Oriol Alsina la final davant del Bilbao Athletic a l'estadi Palamós Costa-Brava. El tècnic maresmenc va començar la roda de premsa posterior al partit dient que "s'havia posat tot molt difícil amb les dues lesions de dos jugadors molt importants però hem reestructurat tot l'equip i els que han sortit ho han fet molt bé".

Per a l'entrenador del Llagostera, la clau de la remuntada blaugrana s'explica gràcies "al caràcter, treball i sacrifici més l'ajuda determinant del públic que ens ha portat cap a una victòria més que merescuda". Alsina va valorar especialment la novena victòria del curs "perquè el Bilbao Athletic arribava amb molt bona dinàmica, amb dues victòries seguides i l'última aixecant un marcador advers davant l'Oviedo". Per aquest motiu, Alsina es mostrava satisfet "perquè hem estat capaços d'anul-lar-los en tot menys en l'acció del gol".

Segons el tècnic del conjunt llagosterenc, el bagatge ofensiu de la segona meitat va ser molt bo, "recordo cinc arribades importants i gràcies a la fe de creure en la victòria ho hem aconseguit". El d'Arenys de Mar va evidenciar a la roda de premsa el que se li veia al rostre després de la remuntada del seu equip, assegurant que "estic molt orgullós de la lluita dels meus jugadors" i és que el filial de l'Athletic va plantejar un partit molt complicat per a la disciplina gironina.

Per primera vegada, els llagosterencs van ser capaços d'aixecar un marcador advers per acabar guanyant. Ahir, en cas de perdre davant el conjunt basc, Alsina va reconèixer que hagués estat una notícia "molt negativa", ja que "si perdíem s'ens complicava molt la salvació". Per contra, el tècnic afirma que "ara ens queden cinc partits a casa i quatre a fora. A Palamós estem molt forts i és molt difícil que els rivals ens guanyin". En aquest sentit, Alsina va demanar per enèssima vegada que "es trenqui la malastrugança de no guanyar a fora". A Sória, el proper dissabte, els gironins tindran la divuitena oportunitat de guanyar per primera vegada a fora de acsa.

De la força que van treure els seus jugadors per remuntar el 0 a 1, Alsina va revelar que "el caràcter és un tret característic d'aquest club que aquesta temporada ha trigat una mica a sortir". El tècnic dels del Gironés va admetre també que "som un equip que històricament treu més punts a les segones voltes ". Per últim, Alsina va abandonar la sala de premsa desitjant que el 2 a 1 "serveixi de punt d'inflexió perquè l'equip i la nostra gent cregui en que podem aixecar-ho definitivament" i enviant ànims a Fofo. "Esperem que no sigui res greu, demà li faran una ressonància i sabrem quin és l'abast de la lesió".