Amb el cap ben alt i golejant. S'acomiaden de la millor manera possible, oferint la millor nit de la temporada a l'afició. El Llagostera va escriure ahir l'últim capítol a una aventura a la Segona Divisió A que va començar un 23 d'agost de 2014 a l'estadi de Gran Canària davant el Las Palmas i va finalitzar ahir, dos anys més tard, davant el Saragossa. El comiat va ser com Alsina desitjava en la prèvia perquè els seus futbolistes van brindar una última alegria a la seva gent amb una victòria, és veritat, intranscendent, però que demostra que d'haver-ho fet un xic més bé a domicili, la tercera participació dels blaugranes a l'elit seria una realitat.

Ahir, en el dia dels adéus i contra un Saragossa que arribava a Palamós motivat per guanyar de cares a mantenir la quarta plaça, els llagosterencs van allargar l'excel·lent ratxa com a local amb el vuitè partit sense perdre a casa: 6 victòries i 2 empats. La dotzena victòria de la temporada, totes òbviament a casa, té un mèrit enorme per la transcendència dels punts pels aragonesos i per la nul·la pressió, en canvi, pels d'Alsina que com és habitual a Palamós van allargar una mica més la condició de fortí de la seva llar. Ara s'obren un munt d'interrogants a l'entorn del club gironí com quins pesos pesants continuaran el curs vinent a Segona B o quin serà l'escenari dels partits, Palamós? Palafrugell? Llagostera? Santa Cristina?

El partit d'ahir va tenir un clar protagonista, David Querol, si el reusenc feia una eternitat que no marcava, ahir, es va treure l'espina i de quina manera: 4 gols.El Llagostera va saltar al terreny de joc amb quatre dels jugadors que van formar part del primer onze a la Segona Divisió A ara fa dues temporades, aquell que un 23 d'agost del 2014 a Las Palmas va trepitjar la categoria que ahir van acomiadar, els supervivents en qüestió eren René, Ruymán, Tito i Querol. El partit va arrencar amb dos objectius diametralment oposats per a gironins i aragonesos, els primers només tenien en joc acomiadar-se de la categoria amb bona imatge i professionalitat, mentre que els visitants el propòsit era el de conservar la quarta plaça. El primer xut va anar a càrrec dels de Lluís Carreras mitjançant un xut llunyà d'Érik Morán que René va refusar sense gaires problemes (min.4).

La rèplica dels llagosterencs no va trigar en arribar i va resultar molt més perillosa, als set minuts una falta picada des del costat esquerra per Emilio Sánchez va caure a l'interior de l'àrea, allà Tito Ortiz va posar-hi el cap, però una magnífica intervenció de l'exporter del Palamós, Manu Herrera, va evitar el primer gol dels locals. Qui no perdonaria pocs minuts després seria el reusenc David Querol, una magnífica assistència en profunditat servida per Edu Oriol va arribar als peus de David Querol, aquest fent gala de la seva velocitat es va plantar davant Manu Herrera i d'un xut col·locat va enviar l'esfèrica al fons de la xarxa visitant (m.11, 1-0).

I a partir d'aquí autèntic festival dels de la Costa Brava. Abans de la mitja hora de joc, David Querol va fer el 2-0 amb el qual es va arribar al descans. A la represa, només començar, Jesús Imaz va fer el tercer (3-0). El partit estava sentenciat, i el Saragossa veia com era a un pas de quedar fora del play-off. Minuts més tard (61'), Querol va fer el quart del Llagostera. El Saragossa va retallar primer amb un gol des del punt de penal de Jaime (68'), i poc després (73') d'Ángel (4-2). Els d'Alsina van sentenciar amb el quart de Querol (5-2, 75') i una diana de Jordi López que ahir es va estrenar a la lliga. Al final, 6-2.