06 de juny de 2016
06.06.2016

La policia acompanya els jugadors del Saragossa a casa

Prop de 150 aficionats de l'equip aragonès esperaven l'arribada de l'expedició, que va haver d'evitar-los

06.06.2016 | 07:15
La policia acompanya els jugadors del Saragossa a casa

Hi ha derrotes que couen, però l'estrepitosa desfeta del Saragossa a Llagostera va encendre d'allò més la majoria d'aficionats aragonesos, que veuen com el seu equip haurà de passar un altre any a Segona. Però com sempre hi ha aficionats que porten més enllà el seu malestar. En la tornada de l'equip a Saragossa prop de 150 aficionats esperaven l'expedició, vora les 4 de la matinada als voltants de La Romareda, on tenien els cotxes aparcats.
Segons informava l'Heraldo de Aragon, l'autocar que portava els saragossans es va haver de desviar a una cooperativa de taxis perquè els jugadors no poguessin anar a casa seva amb taxi i així no trobar-se amb els aficionats. Però el problema va venir després quan alguns dels jugadors van ser traslladats a casa amb cotxes de la policia, perquè viuen prop de la zona on es manifestaven els aficionats del Saragossa. Una imatge penosa per acabar la temporada d'un equip que aspirava a l'ascens directe i que té un dels pressupostos més alts de Segona A.

Pluja de crítiques
La dura derrota de Palamós ha fet que caiguin les crítiques per tot arreu a l'equip que entrenava, abans de dimitir, Lluís Carreras. Titulars amb qualificatius com "vergonyós" o "desastrós final" eren només alguns dls que es podien llegir a la premsa local.
Molta feina li queda doncs a Narcís Julià, director esportiu dels aragonesos de cara a la temporada que ve. Gairebé tanta feina com la que espera als directius del club per calmar els ànims dels aficionats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook