El Llagostera, ja descendit a Segona B des de la setmana passada, ha tancat aquest vespre la temporada i la seva etapa de dos anys a la Segona Divisió A amb una autèntica golejada a Palamós davant el Saragossa (6-2).

Els d'Oriol Alsina han obert la llauna a les primeres de canvi (11') amb un gol de David Querol. El davanter de Reus ha tornat a marcar abans de la mitja hora de joc (28') per posar el 2-0.

A la represa, el lleidatà Jesús Imaz ha posat el 3-0 (49'). Al 61', Querol ha posat el 4-0. Set minuts més tard (68'), el Saragossa ha escurçat les diferències (4-1), primer amb un gol de Jaime, i pocs minuts més tard, amb una diana d'Ángel. Els d'Oriol Alsina han volgut tancar la seva etapa a la Segona A, amb un festival de gols, i és que a la recta final del partit, els de la Costa Brava han tornat a marcar per partida doble. El 5-2 ha estat al minut 75 obra de David Querol amb el seu quart gol. El 6-2 definitiu l'ha fet tres minuts més tard (78') Jordi López que avui ha debutat en partit de lliga.