Era una experiència que no coneixia perquè des de la seva arribada a les files del conjunt llagosterenc només havia tastat èxits rere èxits. El defensa Aimar Moratalla és el jugador amb més temporades al club blaugrana i des del seu aterratge al club d'Isabel Tarragó, ara fa set temporades, havia celebrat els ascensos a Segona B i Segona A. Ara, però, li ha tocat viure la cara fosca del futbol amb el seu primer descens amb el Llagostera. El polivalent defensa de Sant Antoni de Vilamajor repassa com va viure el dia del descens, un comiat de la Segona A que ell va viure des del terreny de joc després de set partits sense jugar. "El partit contra el Saragossa era dur de jugar perquè sabíem que ja havíem descendit, però vam acomiadar-nos de la Segona A com senyors", valora el defensa, que creu que el 6 a 2 davant els aragonesos s'explica perquè "vam sortir a gaudir i a oferir un últim premi a l'afició".

L'aventura del Llagostera a la Segona A ha durat dues temporades i Aimar, com a veu autoritzada del vestidor pel munt d'anys que fa que hi és, té un record per a la gent que els ha fet costat: "A l'afició els agraeixo tot el suport mostrat, jo ja fa set temporades que sóc al club i, des del primer dia fins l'últim, encara que siguem pocs, sempre han estat al costat de l'equip". La golejada davant el Saragossa (6-2) va suposar la dotzena victòria a casa dels llagosterencs i un bon comiat tot i l'adéu al futbol d'elit, segons Aimar quan el col·legiat Valés Aller va xiular el final del partit "el vestidor estava content per la manera d'acomiadar-nos perquè vam fer el millor partit de la temporada davant un Saragossa que s'hi jugava el play-off" .

Aimar ha viscut aquesta temporada la cara amarga d'un descens que amb els llagosterencs no havia experimentat mai, "vaig arribar aquí a Tercera quan l'equip acabava de pujar i aquest és el primer descens que he viscut des que sóc al Llagostera, ha sigut trist, però, ens hem d'aixecar i tornar a provar-ho", explica l'exjugador del Banyoles. Acostumat a celebrar alegries en forma d'ascensos vestit de blaugrana, Aimar assegura que "el descens té un gust dur perquè per la gent que com jo ve des de baix lluitant per camps modestos de Tercera i Segona B, sabem que costa molts sacrificis, que cal picar molta pedra i superar moltes adversitats per arribar al futbol professional".

Ara és moment de negociar la continuïtat o no dels jugadors llagosterencs de cara a la temporada vinent i Aimar explica que "no sé res del meu futur, n'haig de parlar amb el club i escoltar el projecte que volen fer".