Després d'anunciar el fitxatge d'Álex?Colorado (Reus), el Llagostera no s'atura i segueix afegint peces a la plantilla de la temporada que ve a Segona B. Així, ahir el club va anunciar dues noves incorporacions en poques hores de diferència. La primera, esperada, va ser la del defensa Valentín Merchán, que arriba procedent del Sabadell. L'altra va ser la del porter de Sant Feliu de Guíxols Pol Busquets, que torna a la seva terra després de militar al planter del Barça (2004-12) i Atlètic de Madrid (12-14) i al filial de l'Sporting de Gijón (14-16). El fitxatge de Busquets obre la porta a algun dels dos porters de l'equip, Moragón i Ratti, tots dos amb contracte en vigor.

Valentín, de 31 anys, compta amb una llarga experiència a Segona B a les files de l'Hospitalet i del Sabadell i també pot actuar a l'eix central. El seu fitxatge es va desencallar ahir a primera hora després que estigués emparaulat de feia dies. Mentrestant, Busquets arriba amb la il·lusió de lluitar per la titularitat després que els dos últims cursos a Gijón ha disputat tan sols 10 partits (14-15) i 4 (aquesta temporada). Busquets és fill de Jordi Busquets, històric porter del Guíxols que va defensar també la porteria del Girona, entre d'altres. Busquets pare també va passar pel planter del Barça però es va quedar a les portes de fer el salt al filial a finals de la dècada dels vuitanta i principis dels noranta. A més a més, el germà del porter, l'Oriol, juga al juvenil blaugrana i és un dels jugadors amb més projecció del planter del Barça.

Oriol Alsina té encara molta feina per fer ja que ha de configurar una plantilla pràcticament nova. De fet, només els porters Moragón i Ratti, el defensa Masó i el migcampista Nando Quesada continuaran mentre que Nuha Marong, Eloy Gila i Roger Barnils tornaran després de les seves cessions a l'Il·licità, Sabadell i Sevilla Atlètic, respectivament. En els propers dies hi podria haver més novetats a la plantilla.