El palista lleidatà Saúl Craviotto, juntament amb el seu company Cristian Toro, es van classificar ahir per a la final de K2 200 metres de piragüisme esprint dels Jocs.

La parella espanyola, que ja va ser capaç de gua?nyar la medalla de plata als Jocs de Londres al 2012, va creuar la línia de meta amb un temps de 31,161 segons, i per entrar primers de la seva sèrie ja estan a la final que es disputa avui (15.20).

L'altre finalista espanyol que avui pot guanyar medalla és el mallorquí Sete Benavides. El palista es va classificar com a segon classificat de la seva sèrie, per darrere del brasiler Isaquías Queiroz. Benavides va arribar amb un temps de 40.038 segons, a 0.379 segons de Queiroz, que va guanyar dimarts passat la plata al C1 1000 metres, i que va avançar a l'espanyol en els últims metres.

La final del C1 200 metres es disputa avui dijous partir de les 14.20 hora catalana a la llacuna Rodrigo de Freitas, situada a esquena del barri d'Ipanema i als peus de la muntanya del Corcovado.

Recordem que en piragüisme, Marcus Cooper ja va guanyar un or dimarts passat.