24 de juny de 2018
24.06.2018

The Roca Brothers

 | Comentar

Els tres germans gironins han fet allò més difícil: amb la gastronomia d'El Celler de Can Roca han arribat als cims més alts per quedar-s'hi, pencant com el primer dia

FRAN CHUAN · Expert en cultura de la innovació

«Per trobar una poma bona, n'has de tastar moltes»

«Per trobar una poma bona, n´has de tastar moltes»
 | Comentar

Fran Chuan, expert en cultura de la innovació i autor d'«Innovación 2.0», publica ara «Autenticidad», on a través del diàleg entre els dos protagonistes, aprofundeix en els valors humans, la gestió del canvi i el lideratge de grups

LLUC QUINTANA · Xef

«Si em serveixen un plat que no m'agrada, callo»

«Si em serveixen un plat que no m´agrada, callo»
 | Comentar

Després de vuit anys tancat, el prestigiós restaurant Can Xapes, de Cornellà del Terri, ha tornat a obrir · Lluc Quintana és el xef d'un projecte que, a més, aprofita la gastronomia per oferir alternatives laborals a joves en risc d'exclusió

Més notícies de Ultima del dia

Una nova espècie batejada a Blanes

La tria d'aquest nom arriba després que el centre hagi participat en el projecte Escoles Tàndem, coordinat per la Fundació Catalunya La Pedrera, en què es vinculen escoles de primària amb centres de

Enllaços recomanats: Premis cinema