Dijous vinent tindrà lloc el concert de Pasión Vega & Orquestra Simfònica del Vallès a la Sala Simfònica de l'Auditori de Girona. Es tracta d'un concert que té com a única etiqueta possible la proximitat d'emocions entre dues músiques, la popular i la simfònica, unides amb el fil d'una veu extraordinària. La cantant Pasión Vega interpretarà, acompanyada de l'Orquestra, El Amor Brujo, una de les peces més populars de Manuel de Falla. I ho farà amb tot el sentiment i tota la intensitat que la cantant sap transmetre en les seves interpretacions, fet que convertirà aquest concert en una ocasió única per escoltar aquesta pec?a tan coneguda.

Dijous vinent comença la VII Jornada Gastronòmica de La Cuina de l'Art de Lloret de Mar. El nom de les jornades de la cuina de l'Art fa referència a un estil de pesca tradicional, amb xarxes, propi de Lloret de Mar que s'anomena tirada a l'art. Durant un mes diferents restaurants de Lloret de Mar oferiran les jornades gastronòmiques de l'Art, amb una cuina especialitzada, dedicades exclusivament al peix i al marisc del litoral mediterrani.

La Fundació Oncolliga Girona organitza l'espectacle Fes l'humor, que tindrà lloc a Girona, a la sala de Cambra de l'Auditori Palau de Congressos el dia 1 d'octubre a les 10 de la nit. Cinc humoristes catalans, Toni Albà, Fèlix Brunet, David Pérez, Enric Company i Lagi, actuaran a benefici de la Fundació ja que s'han posat d'acord per actuar en un espectacle únic a benefici de l'Oncolliga, per donar un impuls econòmic als serveis que es destinen als malalts de càncer.

La Cambra de Comerç de Palamós, juntament amb la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i la Fundació Cercle d'Infraestructures, organitza el divendres a 3/4 de 9 del vespre, una conferència-col·loqui sota el títol "Quines infraestructures fan falta als municipis turístics?".

Aquesta jornada pretén debatre quines han de ser les prioritats, en aquesta matèria, dels municipis que tenen el turisme com a activitat productiva determinant en la seva economia. L'acte se celebrarà a l'hotel Aiguablava de la platja de Fornells, al municipi de Begur.

El cantant gironí Urban presenta oficialment a les 10 de la nit, a la Sala Planeta, el seu darrer treball, 33. El cantant s'ha convertit en un dels noms de referència del hip-hop gironí, gràcies a la seva participació en grups com Geronación o Discípulos del Micro.

Diumenge vinent a les vuit del vespre, a la plaça de la Vila de Salt tindrà lloc el concert de Woody's Tribute amb els músics com Cole Porter, Duke Ellington o George Gershwin. Els cinc membres de la formació Woody's Tribute es van ajuntar el 2005 per recrear el so característic del jazz de principis de segle XX. Servint-se d'instruments acústics com el banjo, el contrabaix o el washboard, homenatgen el director de cinema Woody Allen, amb un repàs de les canc?ons que ha utilitzat en alguns dels seus films.