A les 7 de la tarda a la Cambra de Comerç de Girona, l'enginyer industrial Josep Obrador intervindrà en la conferència Primera fase de la recuperació de l'antiga papererea del Molí Fondo de Sant Joan les Fonts. Una mirada a l'estat de les obres de rehabilitació d'aquest espai històric ubicat al municipi de la Garrotxa. Aquesta xerrada forma part del V Cicle de Patrimoni Industrial organitzat per part dels Amics de la Unesco de Girona.

A 2/4 de 8 de la tarda tindrà lloc la inauguració oficial de La Casa de la Solidaritat i la Pau, ubicat al carrer Mestre Francesc Civil, 3 de Girona. Es tracta d'un nou equipament municipal que ofereix un espai cívic de trobada, reunió i infraestructura per als qui compartim un projecte d'acció comuna, que es caracteritza per la Solidaritat, la Cooperació Internacional, la defensa dels Drets Humans i la promoció de la Cultura de la Pau. La casa acull la seu del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, el servei de cooperació de l'ajuntament de Girona i la Coordinadora d'ONG gironines i l'Alt Maresme.

A 2/4 de 8 de la tarda a l'espai Mundial de la Bisbal d'Empordà es portarà a terme la presentació dels treballs finals de màsters de Medi Ambient i Ciència i Tecnologia de l'Aigua que s'han portat a terme des de la Universitat de Girona.

El Teatre Municipal de Girona acollirà el retorn d'aquesta cèlebre obra de Jordi Galceran, dirigida per Sergi Belbel. Una triple representació que es portarà a terme el divendres, a les 9 de la nit, i el dissabte a les 6 de la tarda i a les 9 de la nit. Quatre candidats es presenten a la fase final d'unes proves gens convencionals que ha organitzat una important multinacional per triar un alt executiu.

La Mirona de Salt acull una nova nit de música negra de qualitat. La formació Achilifunk & Original Jazz Orquestra del Taller de Músics pujarà, a partir de les 10 de la nit, sobre l'escenari per oferir una nova festa a base de funk, disco i salsa. Un experiment musical que combina l'actitud de la formació de Txarly Brown amb el directe de l'orquestra de jazz del Taller de Músics de Barcelona.

A partir de les 7 de la tarda a la Sala Simfònica de l'Auditori de Girona, l'Orquestra de Cambra de Munic interpretarà la Simfonia núm. 85 i el concert per a piano i orquestra en Re M de Haydin i el concert per a piano i orquestra núm. 12, KV 414 i la Simfonia núm. 40 en sol m, KV 550 de Mozart. Un concert integrat dins de la programació que ofereix IberCamera a Girona. Una oportunitat ideal per poder gaudir al mateix temps del "papa Haydn" al costat de la música del "geni Mozart".