Salt pot ser un altre dels municipis que tira endavant una moció per crear una taxa per multar o sancionar les entitats bàncàries que tinguin pisos buits. El ple convocat per a avui ho posarà a debat i el municipi saltenc podria seguir els passos de Girona, on la setmana passada també es va aprovar aquesta mesura.

ina M. Agustias Pérez.

A la sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona, a les 8 del vespre, es presentarà el llibre Cuba i el catalanisme, de Lluís Costa. La presentació anirà a càrrec de Joaquim Nadal.

.

El meteoròleg Tomàs Molina pronunciarà, a les10 del matí, al Caixaforum de Girona la conferència "La força del temps. Clima i desenvolupament" dins del cicle de xerrades que porten per nom "Trobades amb compromís".

El saló de descans del Teatre Municipal acollirà, a les 8 del vespre, la presidentacio del llibre Testimoni de càrrec que recull una part de les memòries polítiques de Joaquim Nadal. La presentació anirà a càrrec de l'exconseller d'Educació, exdiputat i exregidor de l'Ajuntament Joan Manuel del Pozo.

La vida de la primera sindicalista catalana, Isabel Vila, arriba en forma de musical al Teatre Municipal de Girona. Després de la seva estrena aquest muntatge oferirà dues funcions: dissabte 25 a les 9 de la nit i diumenge 26 a les 6 de la tarda.

"GIRONA 10"

Girona celebra un cap de setmana "excel·lent"

Aquest cap de setmana arriba una altra edició del cap de setmana de promoció econòmica i cultural conegut com a "Girona 10" que, a més, aquest any, presenta la novetat que els visitants podran aportar un euro a finalitats solidàries. Hi haurà més de 1.000 places hoteleres i uns 15.000 menús per servir. L'oferta es completarà amb diverses activitats culturals.